Στην Αγία Πετρούπολη η Έλενα Κουντουρά, για το Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ

Τετάρτη 15/06/2016 – 16:27Στη Ρωσία ταξιδεύει η αναπληρώτρια  υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, όπου μαζί με τον υφυπουργό Εξωτερικών, Δημήτρη Μάρδα, θα εκπροσωπήσουν την κυβέρνηση στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης. Με τον ελληνικό Τουρισμό να βρίσκεται σε άνοδο, οι επισκέπτες από την Ρωσία θα αποτελέσουν μεγάλο στήριγμα για το 2016.
Η έναρξη των εργασιών θα γίνει από τον ίδιο τον  Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας  Βλαντιμίρ Πούτιν και ανάμεσα στους κεντρικούς ομιλητές είναι ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Μπαν Κιν Μουν και ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η Έλενα Κουντουρά, θα μιλήσει αύριο στην ειδική ενότητα με θέμα «Νέοι Ορίζοντες στην Τουριστική Βιομηχανία», ενώ θα συμμετάσχει και στην  ειδική ενότητα με θέμα τον τουρισμό που διοργανώνει η οικονομική εφημερίδα «Εxpert».
Στο φόρουμ συμμετέχει επίσης και ο  Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Γιώργος Τζιάλλας που παραστεί μαζί με την υπουργό,  σε ειδική εκδήλωση που διοργανώνεται με την υποστήριξη του Προξενείου της Αγίας Πετρούπολης και σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Ρωσίας, με την παρουσία και συμμετοχή εκπροσώπων της κυβέρνησης της Ρωσίας, παραγωγικών φορέων κ.α.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...