Στην Αμφιλοχία ο υπ.βουλευτής, Παυσανίας Παπαγεωργίου

Στην Αμφιλοχία βρέθηκαν, το απόγευμα της Τετάρτης, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας, στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας η οποία φτάνει στο τέλος της.

Ο υπ.βουλευτής, Παυσανίας Παπαγεωργίου, χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στην εποχή που τα σύνορα της Ελλάδας ήταν στη γραμμή Αμβρακικού-Παγασητικού. «Υπάρχουν πολλές ομοιότητες με εκείνη την εποχή, καθώς σήμερα υπάρχουν σχολεία που κλείνουν στα ορεινά, δυσκολεύοντας τη ζωή των πολιτών και είναι ανύπαρκτη η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, αναγκάζοντας τους πολίτες να καταφεύγουν σε γιατροσόφια. Ωστόσο, η ειδοποιός διαφορά από εκείνη την εποχή είναι ότι τώρα όλοι εμείς, οι πολίτες, είμαστε απόλυτα ενήμεροι σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν στην απαξίωση αυτή. Είμαστε πλέον μορφωμένοι κοινωνικά και πολιτικά ώστε να διεκδικούμε το μέλλον μας και να μην το αφήνουμε στα χέρια κάποιων λίγων κοτζαμπάσηδων -εκμεταλλευτών. Όπως εκείνη την εποχή, έτσι και τώρα μας οδήγησαν στα πρόθυρα μιας χρεοκοπίας, μιας και αυτή θα είναι πάντα η λύση των κεφαλαίων και των εκμεταλλευτών.»

Κλείνοντας, ο κ.Παπαγεωργίου υπογράμμισε μια προσωπική του παρατήρηση. «Από την πρώτη προεκλογική συγκέντρωση, προ δεκαπέντε ημερών, μέχρι και τη συγκεκριμένη παρατηρείται μια διαφορά. Ο κόσμος, πλέον, είναι σίγουρος για αυτό που έρχεται. Ο κόσμος που προσέρχεται στις συγκεντρώσεις μας χαμογελά, γνωρίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πλησιάζει την αυτοδυναμία. Γνωρίζει, επίσης, ότι στη θέση του κατεστημένου το οποίο θα ανατρέψουμε, έρχεται η αλήθεια και η ελπίδα!».

Ο υπ.βουλευτής δεν έκρυψε την πεποίθησή του ότι η νίκη της Κυριακής των εκλογών θα είναι τεράστια γιατί όλοι εμείς που υποφέρουμε, δεν θέλουμε να επιστρέψουμε στην εποχή της χρεοκοπίας, στην εποχή των κοτζαμπάσηδων και της εκμετάλλευσης. «Την Κυριακή θα ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ. Θα ψηφίσουμε την αλλαγή, την ελπίδα και την έξοδο από την κατάσταση της ανέχειας και της φτώχειας».

unnamed (8) unnamed (9) unnamed (10) unnamed (11)



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...