Στην διάθεση των πολιτικών αρχηγών τα απόρρητα έγγραφα του ΥΠΕΞ

Στην διάθεση των πολιτικών αρχηγών τα απόρρητα έγγραφα του ΥΠΕΞ

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, μέσω επιστολής του στον πρόεδρο της Βουλής, έκανε γνωστό ότι σήμερα θα έχουν στη διάθεση τους οι πολιτικοί αρχηγοί τα απόρρητα έγγραφα διαβάθμισης του Υπουργείου Εξωτερικών στα οποία αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συζήτησης της επίκαιρης επερώτησης της ΝΔ που έγινε στη Βουλή στις 27 Νοεμβρίου.

Η επιστολή έχει ως εξής: «Μετά από συνεννόηση με τον υπουργό Εξωτερικών, σας γνωρίζω ότι τα απόρρητα έγγραφα διαβάθμισης του υπουργείου Εξωτερικών στα οποία αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός κατά τη συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης της ΝΔ στη συνεδρίαση της 27ης Νοεμβρίου, με τη μνεία ότι θα είναι στη διάθεση των επικεφαλής των Κοινοβουλευτικών Ομάδων, θα είναι διαθέσιμα στο γραφείο μου την Πέμπτη 30.11.2017 μεταξύ 18.00 και 20.00. Πρόσβαση σε αυτά μπορεί να έχουν και ειδικά εξουσιοδοτημένοι προς τούτο από τον οικείο αρχηγό, κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι. Παρακαλώ να γνωστοποιήσετε τη δυνατότητα αυτή στους επικεφαλής των Κοινοβουλευτικών Ομάδων».

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/311806-Sten-diathese-ton-politikon-archegon-ta-aporreta-eggrapha-toy-YPEX ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...