Στην κορυφή ο Ολυμπιακός: Νίκησε με 2-0 τη Λαμία

Στην κορυφή ο Ολυμπιακός: Νίκησε με 2-0 τη Λαμία

Ο Ολυμπιακός ήταν ουσιαστικός και νίκησε 2-0 τη Λαμία στο Φάληρο για τη 17η αγωνιστική της Super League, επιστρέφοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Όσκαρ Γκαρθία, στον πρώτο επίσημο αγώνα του Ισπανού στην ελληνική λίγκα, εμφανίστηκε πολύ επιθετική στο ξεκίνημα, έχοντας στην ενδεκάδα τους Μιραλάς, Φορτούνη, Ανσαριφάρντ και Μάριν.

Ο Γερμανός άσος, μάλιστα, ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό, όταν ύστερα από την κάθετη πάσα του Φορτούνη μπήκε στην περιοχή και «τσίμπησε» την μπάλα πάνω από τον Παπαδόπουλο, σημειώνοντας το πέμπτο τέρμα του στο φετινό πρωτάθλημα.

Με την κατοχή της μπάλας να φτάνει στο 78% για τους γηπεδούχους, ο Ολυμπιακός διπλασίασε στο 37΄: ο Ζιλέ έκλεψε από τον Αναστασόπουλο στο ύψος της περιοχής κι έκοψε αμέσως δίπλα του, όπου ο Ανσαριφάρντ πλάσαρε σε άδεια εστία για το 2-0 και το ένατο γκολ του στη Λίγκα, της οποίας είναι πια πρώτος σκόρερ.

Παράλληλα, ο Ιρανός διεθνής διαμόρφωσε και το τελικό σκορ, αφού στο δεύτερο μισό του αγώνα ο Ολυμπιακός έκανε διαχείριση και η Λαμία, εκτός από μια κεφαλιά του Βουό στο 64΄, δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/317590-Sten-koryphe-o-Olympiakos-Nikese-me-2-0-te-Lamia ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...