Στην υπουργό πολιτισμού η καταγγελία ομάδας Ελλήνων, για την απαγόρευση εισόδου της σε… αρχαιολογικό χώρο του Πειραιώς!

Στην υπουργό πολιτισμού η καταγγελία ομάδας Ελλήνων, για την απαγόρευση εισόδου της σε… αρχαιολογικό χώρο του Πειραιώς!

Φέγγει ο συγγραφέας κ. Γ. Λεκάκης,
 

Όπως έγραφα σε αυτήν την εφημερίδα (στις 23.9.2018) έγινε ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ότι «η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πειραιώς ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ πολιτών, ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!».

Τώρα επαν-ενημερώνω ότι η καταγγελία αυτή έφθασε «ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ Α-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (σ.σ.: το πικρό σχόλιο της καταγγέλλουσας ομάδος) Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ, ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ…

Η καταγγελία μας έγινε και με πρωτοκόλληση και μέσω ΕΛΤΑ, με συστημένη επιστολή, με απόδειξη παραλαβής, προς την νέα υπουργό α-Πολιτισμού.

Θα τους ξεμπροστιάσουμε, αν δεν μας απαντήσουν, όπως έχουν την υποχρέωση να το κάνουν….

Ήδη, έχει παρέλθει ένας μήνας, χωρίς απάντηση από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πειραιά, την πιο δουλική προς τους εργολάβους δημοσίων έργων, κρατική υπηρεσία στην Ελλάδα! Και μόνο το γεγονός ότι πέρασαν ένα τμήμα του τραμ, μέσα από αρχαιολογικό χώρο και ενώ υπήρχε εύκολη εναλλακτική λύση, τα λέει… όλα.

Φτύνουν τους ενεργούς πολίτες, αν και έχουν, την υποχρέωση από τον νόμο, να απαντούν, και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα…

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΒΛΕΠΕΙ, ΑΚΟΥΕΙ, ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑ.

Δεν είμαστε μία ακόμη ομάδα της πλάκας, να περνάμε ωραία, και τέρμα.

Μας θλίβει η κατάντια του τόπου μας…

Κ. ΣΤ. ΤΣΙΠΗΡΑΣ, ΑΣΤΙΚΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ, 1.10.2018».

Πηγή: https://www.kontranews.gr/PARAPOLITIKA/343761-Sten-ypoyrgo-politismoy-e-kataggelia-omadas-Ellenon-gia-ten-apagoreyse-eisodoy-tes-se-archaiologiko-choro-toy-Peiraios ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...