Στη Θεσσαλονίκη τα ίχνη βάδισης του ανθρώπου ηλικίας 5,7 εκατ. χρόνων που είχαν κλαπεί

Στη Θεσσαλονίκη τα ίχνη βάδισης του ανθρώπου ηλικίας 5,7 εκατ. χρόνων που είχαν κλαπεί

Τα στελέχη της Ασφάλειας Χανίων εντόπισαν, τα απολιθώματα βάδισης προγόνου του ανθρώπου, ηλικίας 5,7 εκατομμυρίων ετών που εκλάπησαν από το Καστέλι Κισσάμου, στα Χανιά στη Θεσσαλονίκη.

Για το θέμα είχαν ξεκινήσει έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Κισάμου διότι η αστυνομία είχε πληροφορίες ότι ο δράστης μπορεί να κατάγεται από την περιοχή. Ωστόσο διεξάγονταν έρευνες και στην υπόλοιπη Ελλάδα με τη βοήθεια των υπόλοιπων διευθύνσεων, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί ο δράστης στη Θεσσαλονίκη.

H κλοπή διαπιστώθηκε από πολίτη που επισκέφθηκε πριν από λίγες ημέρες το σημείο ο οποίος και ενημέρωσε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Στη συνέχεια το χώρο επισκέφθηκαν στελέχη του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, όπου διαπίστωσαν ότι είχαν αφαιρεθεί δέκα από τα περίπου 40 πετρώματα.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/301278-Ste-THessalonike-ta-ichne-badises-toy-anthropoy-elikias-5-7-ekat-chronon-poy-eichan-klapei ΚΟΙΝΩΝΙΑΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...