Στοίχημα: Αμφίσκορο σε Γιάννενα και Ρεν

Στοίχημα: Αμφίσκορο σε Γιάννενα και Ρεν

Αρκετά “πλούσιο” είναι το σημερινό κουπόνι του πάμε στοίχημα, με πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από Ελλάδα, Ισπανία, Αγγλία, Γαλλία και Πορτογαλία. Εμείς ξεχωρίσαμε τρεις επιλογές από το πρόγραμμα του ποδοσφαίρου και μια επιλογή από το κουπόνι του μπάσκετ,τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Εσείς, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικά review όλων των εταιριών που λειτουργούν με νόμιμη άδεια στη χώρα μας, όπως είναι η Winmasters.
Σκοράρουν τακτικά ΠΑΣ και Αστέρας Τρίπολης
Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 πόντους, είναι στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ αγνοούν τη χαρά της νίκης στα έξι τελευταία παιχνίδια τους μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες. Σκοράρουν και δέχονται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία κι αυτό το φανερώνουν τα οκτώ G/G στα εννιά τελευταία παιχνίδια τους. Ο Αστέρας από την πλευρά του μετράει πέντε νίκες και μια ισοπαλία στα έξι τελευταία παιχνίδια του σε επίπεδο πρωταθλήματος, σκοράρει με χαρακτηριστική άνεση και το ίδιο περιμένουμε να κάνει και σήμερα. Το αμφίσκορο μοιάζει να έχει καλές πιθανότητες και θα το κρατήσουμε σε απόδοση 2.05.
Βρίσκει δίχτυα η Ρεν κόντρα στην Παρί
Συνεχίζουμε με γαλλική Ligue 1 και το παιχνίδι ανάμεσα σε Ρεν και Παρί Σεν Ζερμέν. Η Ρεν βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αποτελεί μια άκρως επικίνδυνη ομάδα, ωστόσο τα αμυντικά κενά που παρουσιάζει την προδίδουν. Έχει να μείνει “άσφαιρη” από τις 14 Οκτωβρίου και πιστεύουμε πως είναι σε θέση να βρει γκολ και κόντρα στην καλύτερη ομάδα της χώρας. Από την άλλη, θεωρούμε “δεδομένο” πως θα σκοράρει και η Παρί, έτσι θα πάμε με το G/G σε απόδοση 2.00.
Απόδραση” με βαθμούς για την Άβες
Ολοκληρώνουμε με Primeira Liga και το παιχνίδι ανάμεσα στην Ντεπορτίβο Τσάβες και την Άβες. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 22 πόντους, βρίσκονται μακριά τόσο από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, όσο και από την επικίνδυνη ζώνη και από εδώ και στο εξής έχουν την πολυτέλεια να παίζουν χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Η Άβες από την πλευρά της είναι στη 15η θέση με 13 βαθμούς όντας μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη, μετράει τέσσερα “διπλά” στις πέντε τελευταίες εξόδους της και στη σημερινή αναμέτρηση θέλει πάση θυσία βαθμούς ώστε να κρατηθεί πάνω από τα “κόκκινα”. Πιστεύουμε πως η περίσταση την ευνοεί, έτσι θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.90.
Το κρατάνε χαμηλά Ρέτζιο Εμίλια και Μπρίντιζι
Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ από το πρωτάθλημα της Ιταλίας και την αναμέτρηση Ρέτζιο Εμίλια – Μπρίντιζι. Η Εμίλια διαθέτει την τέταρτη κορυφαία άμυνα της λίγκας δεχόμενη 74.6 πόντους ανά αγώνα ενώ επιθετικά δεν τα πάει καλά με 73.5 πόντους ανά αγώνα. Αν αναλογιστούμε πως στο αρνητικό σερί των έξι ηττών δεχόταν 81.6 πόντους ανά αγώνα βγαίνει το συμπέρασμα πως όταν βελτιώθηκε η αμυντική επίδοσή της έπεσε πάρα πολύ, στους 68.7 πόντους ανά αγώνα. Η Μπρίντιζι διαθέτει μία από τις χειρότερες επιθέσεις της λίγκας με 74.3 πόντους ανά αγώνα (έχουν αφαιρεθεί οι παρατάσεις της) και σήμερα είναι πολύ πιθανό να συναντήσει αξεπέραστα προβλήματα στην επιθετική λειτουργία της. Η Εμίλια θα ορίσει τον ρυθμό, ο ρυθμός θα είναιαργός ώστε να δεχθεί ελάχιστους πόντους και να νικήσει εύκολα. Καλή επιλογή το Under 155.5 σε απόδοση 1.91.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2018/01/blog-post_7.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...