Στοίχημα: Με Άρσεναλ και Λεβάντε

Στοίχημα: Με Άρσεναλ και Λεβάντε

Αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το μεσοβδόμαδο κουπόνι και για σήμερα, Τρίτη (19/12), έχουμε καταλήξει σε τετράδα προτάσεων. Πιο συγκεκριμένα θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από το Λιγκ Καπ Αγγλίας, την Α’ Ισπανίας, την Ευρωλίγκα, καθώς και το Τσάμπιονς Λιγκ της FIBA. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τα νόμιμα καζίνο στην Ελλάδα!
Στηρίζουμε Άρσεναλ
Ξεκινάμε με τον αγώνα Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ. Πρόκειται για νοκ άουτ αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης του Λιγκ Καπ Αγγλίας, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθούν παράταση και – αν χρειαστεί – πέναλτι. Οι “κανονιέρηδες” το Σαββατοκύριακο επέστρεψαν στις νίκες, επικρατώντας 1-0 εντός έδρας της Νιουκάστλ, σήμερα αγωνίζονται και πάλι στο γήπεδό τους, είναι δεδομένο ότι θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές, ωστόσο έχουν την ποιότητα να φτάσουν στην τελική επικράτηση, απέναντι σε μία ομάδα που έχει την προσοχή της στραμμένη κατά κύριο λόγο στο πρωτάθλημα και στην προσπάθεια που κάνει να αυξήσει τη διαφορά της από τη ζώνη του υποβιβασμού (αυτή τη στιγμή η Γουέστ Χαμ βρίσκεται μόλις στο +2 από τις θέσεις που οδηγούν στην παρακάτω κατηγορία). Ο “άσσος” προσφέρεται χαμηλά, θα τον πάρουμε σε συνδυασμό με το Over 1.5 γκολ, ώστε να έχει αξία. Άσσος και Over 1.5, επομένως, η επιλογή μας, σε απόδοση 1.80.
Προβάδισμα στην έδρα
Συνεχίζουμε με το παιχνίδι Λεβάντε – Λεγκανές, το οποίο διεξάγεται στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστική της Α’ Ισπανίας. Τρεις ισοπαλίες έχει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της η Λεβάντε, η οποία την προηγούμενη Παρασκευή πήρε ένα άκρως θετικό αποτέλεσμα, κρατώντας στο μηδέν τη Σεβίλλη (0-0 εκτός έδρας). Η Λεγκανές θα παραταχθεί σήμερα με πολύ σημαντικές απουσίες, ενώ μακριά από το γήπεδό της δυσκολεύεται ακόμη και να σκοράρει. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις τέσσερις πιο πρόσφατες “εξόδους” της μέτρησε ισάριθμες ήττες, βρίσκοντας μόλις μία φορά το δρόμο προς τα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι έχουν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη απόψε, θα τους στηρίξουμε επιλέγοντας το 1 DNB σε απόδοση 1.90 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).
Εμπιστοσύνη στην άμυνα της Φενέρ
Περνάμε στην Ευρωλίγκα και τον αγώνα Φενέρμπαχτσε – Ερυθρός Αστέρας. Η Φενέρ την προηγούμενη αγωνιστική “γκέλαρε” εντός έδρας με την Ζαλγκίρις Κάουνας (89-90) και σήμερα δεν έχει περιθώρια για περαιτέρω απώλειες. Μετά το ματς με τους Λιθουανούς ο Ομπράντοβιτς είχε πολλά παράπονα από την αμυντική συμπεριφορά των παικτών του, φρόντισε να τους το… καταστήσει σαφές και αυτοί “απάντησαν” κρατώντας μία ταλαντούχα επιθετικά ομάδα, όπως η Τόφας Μπούρσα στους 71 πόντους (71-88 για το τουρκικό πρωτάθλημα). Οι γηπεδούχοι γνωρίζουν ότι αν αφήσουν τον Αστέρα να πιάσει ρυθμό, τότε θα έχουν προβλήματα, θα επιδιώξουν να τον περιορίσουν και θα εμπιστευτούμε την άμυνα της Φενέρμπαχτσε, επιλέγοντας το Under 157.5 πόντους, σε απόδοση 1.88.
“Μιλάνε” οι άμυνες
Ολοκληρώνουμε με το Τσάμπιονς Λιγκ της FIBA και την αναμέτρηση Λούντβινγκσμπουργκ – Τενερίφη. Οι Ισπανοί διαθέτουν την δεύτερη καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης, δεχόμενοι 67.4 πόντους ανά αγώνα, ενώ οι γηπεδούχοι την τέταρτη, “επιτρέποντας” κατά μέσο όρο 71 πόντους. Δύσκολα θα δούμε, επομένως, ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό, οι άμυνες θα έχουν τον πρώτο λόγο και η καλύτερη επιλογή είναι το Under 157.5 πόντοι, σε απόδοση 1.87.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2017/12/blog-post_19.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...