Στοίχημα: Με Γρανάδα και Χέρενφεν

Στοίχημα: Με Γρανάδα και Χέρενφεν

Σε έντονους στοιχηματικούς ρυθμούς κινούμαστε σήμερα (03/02), με το πρόγραμμα του Σαββάτου να παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέροnκαι το Betarades.gr να έχει καταλήξει σε έξι προτάσεις από ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Πάμε να δούμε ευθύς αμέσως τα προγνωστικά από το κουπόνι πάμε στοίχημα!
“Μιλάει” η έδρα
Ξεκινάμε από το “δυνατό” σημείο της ημέρας, το οποίο προκύπτει από τη Β’ Ισπανίας και τον αγώνα Γρανάδα – Τενερίφη. Συνεχίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική η αδυναμία της Γρανάδα να πάρει “διπλό”, χάνοντας με το “βαρύ” 3-0 από την Μπαρτσελόνα Β’ στην Βαρκελώνη. Τα πράγματα, βέβαια, αλλάζουν στο γήπεδό της, εκεί όπου είναι πανίσχυρη, μετρώντας οκτώ νίκες, δύο ισοπαλίες και μια ήττα με επιμέρους σκορ 23-10 στο φετινό πρωτάθλημα. Η Τενερίφη, από την πλευρά της, δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Έρχεται από το εντός έδρας 0-0 με την Βαγιαδολίδ, πήρε τον πρώτο της βαθμό μετά από δύο διαδοχικές ήττες, ενώ έχει πανηγυρίσει μόλις ένα “τρίποντο” στα έξι πιο πρόσφατα ματς της, με τον προπονητή της, Χοσέ Λουίς Μαρτί, να μένει μέχρι να… φύγει. Στα στοιχηματικά, η Γρανάδα εντός έδρας είναι άκρως αποτελεσματική, παιχνίδια με αντιπάλους όπως οι νησιώτες σήμερα ξέρει να τα παίρνει και θα τη στηρίξουμε επιλέγοντας τον “άσσο” σε απόδοση 1.80.
Προβάδισμα η Χέρενφεν
Συνεχίζουμε με Α’ Ολλανδίας και την αναμέτρηση Χέρενφεν – Τβέντε. Επανήλθε στις νίκες η Χέρενφεν την προηγούμενη αγωνιστική, επικρατώντας έστω και δύσκολα με 2-1 εντός έδρας της Σπάρτα Ρότερνταμ, ενώ στα έξι τελευταία παιχνίδια της σε επίπεδο πρωταθλήματος, έχει υποστεί μία μόλις ήττα. Η Τβέντε είχε υποχρεώσεις για το Κύπελλο μεσοβδόμαδα, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά μετά το 3-1 επί της Καμπούρ, ενώ στο πρωτάθλημα προέρχεται από την ήττα με 2-0 από την Αϊντχόφεν και συνεχίζει να δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι έχουν σήμερα το προβάδισμα, διαθέτουν καλύτερο σύνολο από την αντίπαλό τους και θέλουν τους τρεις βαθμούς με τους οποίους θα πλησιάσουν στις θέσεις για την Ευρώπη. Θα πάμε με τον “άσσο” σε απόδοση 1.80.
Με τα γκολ στο Πλίμουθ
Περνάμε στην Α’ Αγγλίας και τον αγώνα Πλίμουθ – Μπλάκμπερν. Σε άνοδο η Πλίμουθ, την προηγούμενη αγωνιστική αν και δεν έπιασε τα επιθυμητά στάνταρ απόδοσης,επικράτησε με 2-1 της Όλνταμ εκτός έδρας, παραμένοντας αήττητη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς της μακριά από το “Home Park”. Παράλληλα, έχει βελτιώσει αισθητά και τις εντός έδρας επιδόσεις της (6-2-7) και έχει απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Μπλάκμπερν, από την πλευρά της, αντέδρασε μετά την εντός έδρας “γκέλα” με τη Νορθάμπτον και επικράτησε εύκολα με 3-1 της Γουόλσολ. Παραμένει αήττητη εδώ και 18 αγωνιστικές, φιγουράρει στη 2η θέση της βαθμολογίας, στο -1 μόλις από την κορυφή, μακριά από το γήπεδό της είναι αποτελεσματική (8-4-2). Στοιχηματικά, αξίζει να ασχοληθούμε με το αμφίσκορο, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν αποδείξει πως μπορούν να σκοράρουν με άνεση. Επιλογή, επομένως, το Goal / Goal σε απόδοση 1.95.
Σκοράρουν στο Κόλτσεστερ
Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι προκύπτει από την αναμέτρηση Κόλτσεστερ – Νιούπορτ Κάουντι, στο πλαίσιο της Β’ Αγγλίας. Η Κόλτσεστερ αδυνατεί να κερδίσει το τελευταίο διάστημα, την προηγούμενη αγωνιστική “πέταξε” για μία ακόμη φορά βαθμούς, μένοντας στο 2-2 με την Πορτ Βέιλ. Επιθετικά ρολάρει, ωστόσο παρουσιάζει αμυντικές αδυναμίες, είναι χαρακτηριστικό ότι στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της πέτυχε πέντε τέρματα και δέχθηκε δέκα. Από την άλλη, το αήττητο σερί επτά αγώνων της Νιούπορτ Κάουντι έλαβε τέλος στην έδρα της Λίνκολν Σίτι, από την οποία έχασε με 3-1. Είχαν προηγηθεί τρεις ισοπαλίες και τέσσερις νίκες, ενώ οι σημερινοί φιλοξενούμενοι προέρχονται από οκτώ διαδοχικά Goal / Goal. Ικανές να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, ωστόσο σπανίως κρατούν το μηδέν στα μετόπισθεν, το Goal / Goal σε απόδοση 1.91 φαντάζει μία ασφαλής επιλογή.
Μπασκετική δυάδα
Πάμε στο μπάσκετ και τον αγώνα Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης – Νίζνι Νόβγκοροντ. Η Ζενίτ είναι μία άκρως επιθετική ομάδα, πετυχαίνει 86.7 πόντους ανά αγώνα στην VTB League και 88.2 στο Eurocup, ενώ στα τελευταία της παιχνίδια εμφανίστηκαν τα σκορ 113-100 με Ρίτας, 94-99 με Πάρμα, 95-78 με Μπάγερν, 87-83 με ΤΣΣΚΑ, 95-84 με Τορίνο και μόνο στο 78-80 με την Μπάγερν το σκορ ήταν χαμηλό, καθώς η Μπάγερν ρίχνει πολύ τον ρυθμό εκτός έδρας. Η Νίζνι, από την πλευρά της, τις τελευταίες εβδομάδες έχει “ανεβάσει” τους μέσους όρους της (110-86 με Μπουγιουκσεχίρ, 80-89 με Κατάγια, 97-80 με ΤΣΣΚΑ και 89-91 με Ούνιξ). Η εικόνα των δύο ομάδων ευνοεί την εμφάνιση του Over 171.5 πόντοι, σε απόδοση 1.87.
Ολοκληρώνουμε με την αναμέτρηση Γκέντινγκεν – Ουλμ. Η Ουλμ δεν είναι αποτελεσματική όταν αγωνίζεται εκτός έδρας, έχει ρεκόρ 4-4 και κέρδισε εύκολα μόνο τις Φρανκφούρτη και Γκίσεν, ενώ στον τελευταίο αγώνα μακριά από το γήπεδό της αναγκάστηκε να ανατρέψει το σκορ με την Έτινγκερ, επιτυγχάνοντας επιμέρους 16-28 στην τέταρτη περίοδο, για να νικήσει τελικά με 79-81. Ποντάρουμε στην βελτίωση των γηπεδούχων το τελευταίο διάστημα και θα πάμε με το Γκέτινγκεν +8.5 σε απόδοση 1.88.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2018/02/blog-post_3.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...