Στοίχημα: “Παλεύει” στο Ζάγκρεμπ η Εθνική!

Στοίχημα: “Παλεύει” στο Ζάγκρεμπ η Εθνική!

Σπουδαία ημέρα η σημερινή για την Εθνικής Ελλάδας, η οποία δίνει το πρώτο από τα δύο ματς για τα μπαράζ πρόκρισης στην τελική φάση του Μουντιάλ, αντιμετωπίζοντας την Κροατία στο Ζάγκρεμπ. Θα μας απασχολήσει στοιχηματικά η συγκεκριμένη αναμέτρηση, όπως και το άλλο παιχνίδι της βραδιάς για την ίδια διοργάνωση, αυτό ανάμεσα στη Βόρειο Ιρλανδία και την Ελβετία. Παράλληλα, μία ακόμη επιλογή προκύπτει από την Euroleeague. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα, αλλά και για τα νόμιμα καζίνο που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.
Ελλάδα με χάντικαπ
Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Κροατία – Ελλάδα. Οι Κροάτες απέτυχαν να προκριθούν απευθείας στο Μουντιάλ, καθώς “αυτοκτόνησαν” στα παιχνίδια με Τουρκία (εκτός έδρας ήττα 1-0) και Φινλανδία (1-1 εντός), με αποτέλεσμα την τελευταία αγωνιστική να παίζουν “τελικό” στην Ουκρανία, όπου κατόρθωσαν να επικρατήσουν με 0-2. Η “γαλανόλευκη”, από την πλευρά της, πανηγυρίζοντας δύο νίκες στα ισάριθμα τελευταία ματς της φάσης των ομίλων και εκμεταλλευόμενη την ήττα της Βοσνίας από το Βέλγιο, κατάφερε να τερματίσει στη 2η θέση, πίσω από τους Βέλγους.
Σήμερα, η Κροατία θεωρείται το μεγάλο φαβορί, ωστόσο οι παίκτες του Σκίμπε έχουν αποδείξει ότι στα δύσκολα τα καταφέρνουν καλά, δεν είναι τυχαίο ότι δεν ηττήθηκαν εκτός έδρας ούτε από το Βέλγιο (1-1), ούτε από τη Βοσνία (0-0). Η Εθνική ξέρει να παίζει εξαιρετικά τον ρόλο του αουτσάιντερ, θεωρούμε ότι θα βάλει δύσκολα στην Κροατία και μπορεί να πάρει ακόμη και ένα θετικό αποτέλεσμα. Στοιχηματικά, θα επιλέξουμε το χάντικαπ +1 γκολ της Ελλάδας, σε απόδοση 2.16(+1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Ελλάδας ή ισοπαλίας. Αν η Ελλάδα ηττηθεί με διαφορά ενός τέρματος, το ποντάρισμα επιστρέφεται).
Ισόπαλο το ημίχρονο στο Μπέλφαστ
Συνεχίζουμε με τον αγώνα Βόρειος Ιρλανδία – Ελβετία, επίσης για τα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ. Οι Βορειοϊρλανδοί είναι ένα πολύ “σκληρό” σύνολο, αγωνίζονται με πάθος και τα δίνουν όλα σε κάθε παιχνίδι. Αμυντικά είναι εξαιρετικοί, καθώς αν εξαιρέσει κανείς τα δύο ματς με τη Γερμανία, στα οκτώ υπόλοιπα των προκριματικών δέχθηκαν μόλις ένα τέρμα. Από την άλλη πλευρά, η Ελβετία είναι αναμφίβολα ένα πιο ποιοτικό σύνολο και έχει το προβάδισμα για την πρόκριση. Έχοντας τη ρεβάνς στην έδρα της, σήμερα θα κοιτάξει να προφυλάξει τα “νώτα” της. Περιμένουμε τις δύο ομάδες προσεκτικές, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα του αγώνα δεν αναμένεται να ρισκάρουν και επιλογή μας θα αποτελέσει η ισοπαλία στο ημίχρονο, σημείο το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.00.
Στήριγμα η Μακάμπι
Ολοκληρώνουμε με Euroleague και το παιχνίδι Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης. Η Μακάμπι την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχθηκε την Αρμάνι, κερδίζοντας πολύ εύκολα με 79-68 και στη συνέχεια για την ισραηλινή λίγκα επικράτησε 86-90 στην έδρα της Μακάμπι Ρισόν. Η Ρεάλ, από την πλευρά της, υπέστη την πρώτη της ήττα στην Euroleague και μάλιστα εντός έδρας, από την Κίμκι με 80-86. Παράλληλα, για την ισπανική λίγκα επιβλήθηκε 74-84 στην έδρα της Τενερίφης και παρέμεινε αήττητη. Η Μακάμπι είναι καλή φέτος, στην έδρα της παίρνει ακόμη περισσότερη “δύναμη”, η Ρεάλ έχει “χτυπηθεί” από τραυματισμούς και τελευταία δεν “πατάει” όπως θα ήθελε. Οι Ισραηλινοί, ακόμη και αν δεν κερδίσουν, μπορούν να διεκδικήσουν τη νίκη μέχρι το τέλος. Επιλογή θα αποτελέσει το Μακάμπι +4.5 σε απόδοση 1.85.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2017/11/blog-post_9.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...