Στοίχημα: Περνά απ’ το Λονδίνο η Μπαρτσελόνα

Στοίχημα: Περνά απ’ το Λονδίνο η Μπαρτσελόνα

Συνεχίζεται η δράση για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις. Ξεχωρίζει το μεγάλο ματς Τσέλσι – Μπαρτσελόνα, ενώ στη Γερμανία η Μπάγερν υποδέχεται την Μπεσίκτας. Επιλογές προκύπτουν και απ’ τις μικρές κατηγορίες Αγγλίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε πέρα από το στοίχημα, να ενημερώνεστε, μεταξύ άλλων για τα πάντα γύρω από τον κόσμο των καζίνο και να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τα πιο δημοφιλή παιχνίδια, όπως τα φρουτάκια, η ρουλέτα και το μπλάκτζακ!
 Διπλό στο «Στάμφορντ Μπριτζ»
Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Τσέλσι – Μπαρτσελόνα, όπου επιλέγουμε το «διπλό»σε απόδοση 2.20. Οι δύο ομάδες έχουν συνηθίσει να κοντράρονται σε νοκ-άουτ φάσεις του Τσάμπιονς Λιγκ, στις περισσότερες των περιπτώσεων ήταν οι Καταλανοί αυτοί που χαμογελούσαν στο τέλος. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται στο ματς αναμφίβολα ως το φαβορί για την πρόκριση, βγάζουν σοβαρότητα και διάρκεια καθ’ όλο το εύρος της σεζόν, πορεύονται αήττητοι σε Πριμέρα Ντιβιζιόν και Τσάμπιονς Λιγκ. Το Σάββατο επιβλήθηκαν 0-2 εκτός έδρας της Έιμπαρ, πιο δύσκολα απ’ ότι υποδηλώνει το σκορ, ήταν όμως σαφώς βελτιωμένοι σε σχέση με τις ισοπαλίες κόντρα σε Εσπανιόλ και Χετάφε. Στον αντίποδα, η Τσέλσι έρχεται από δύο σερί νίκες σε Πρέμιερ και Κύπελλο κόντρα στις αδύναμες Γουέστ Μπρομ και Χαλ, κέρδισε μόλις τέσσερα απ’ τα τελευταία 12 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, δε φαίνεται ικανή να απειλήσει την Μπάρτσα. Θεωρούμε ότι οι Καταλανοί θα πάρουν αυτό που θέλουν από σήμερα και θα τους στηρίξουμε.
Το… παλεύει η Μπεσίκτας
Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Μπάγερν – Μπεσίκτας, όπου επιλέγουμε Μπεσίκτας +1 στο ημίχρονο σε απόδοση 2.00 (+1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση που το ημίχρονο είναι ισόπαλο ή κερδίζει η Μπεσίκτας. Αν η Μπεσίκτας χάνει με διαφορά ενός τέρματος ακριβώς, το ποντάρισμα επιστρέφεται). Άλλο ένα «ζευγάρι» της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ με ξεκάθαρο φαβορί και αυτό φυσικά είναι η Μπάγερν. Η Μπεσίκτας έκανε εντυπωσιακά πράγματα στη φάση των ομίλων, έμεινε αήττητη με ρεκόρ 4-2-0, τερμάτισε στην πρώτη θέση, όμως είχε την ατυχία να πέσει πάνω στην Μπάγερν που έμεινε δεύτερη στον όμιλο της Παρί Σεν Ζερμέν. Παρά τη δεδομένη ποιότητα των Τούρκων, αλλά και την εξαιρετική ευρωπαϊκή «αύρα» της σεζόν, το εμπόδιο των Βαυαρών μοιάζει πολύ μεγάλο. Οι Γερμανοί έχουν μπει πολύ δυναμικά στο 2018 με 7/7 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, όπου είχαν επιμέρους σκορ 24-7, θέλουν να πάρουν από σήμερα προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην Κωνσταντινούπολη. Παρ’ όλα αυτά, θεωρούμε ότι οι Τούρκοι θα είναι ανταγωνιστικοί, τουλάχιστον στο πρώτο μέρος
Υψηλό σκορ στο Φλίτγουντ
Πάμε στην Α’ Αγγλίας και το Φλίτγουντ – Πόρτσμουθ, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.35. Πρόκειται για αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες διαφορετικής δυναμικής, καθώς η 20η Φλίτγουντ μετράει 36 πόντους και δίνει μάχη για την παραμονή και η 10η Πόρτσμουθ είναι στο -5 απ’ τις θέσεις των πλέι οφ ανόδου. Σε τραγική κατάσταση οι γηπεδούχοι, έρχονται από εφτά σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, οι τελευταίες έξι συνοδεύτηκαν από Over 2.5, την ίδια στιγμή που η Πόρτσμουθ έρχεται από δύο σερί ήττες και συνολικά τέσσερα σερί Over 2.5. Δεν περιμένουμε να μιλήσουν οι «άμυνες», αμφότερες οι ομάδες έχουν ζητήματα στα μετόπισθεν, ποντάρουμε στο Over 2.5.
Με το Over 2.5 στην Κόνφερενς
Κλείνουμε με την Κόνφερενς και το Μέιντενχεντ Γιουνάιτεντ – Ίστλιχ, όπου επιλέγουμε και εδώ το Over 2.5 γκολ, σε απόδοση 1.85. Είναι παιχνίδι για την 35η αγωνιστική της πέμπτης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου, ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες, που μετρούν από 44 πόντους και μοιράζονται την 12η θέση. Έρχονται στο ματς από διαφορετικές αφετηρίες, αφού η Μέιντενχεντ επικράτησε εκτός έδρας 1-3 της Γκίσελι και επέστρεψε στις επιτυχίες, την ίδια στιγμή που η Ίστλιχ έρχεται από δύο σερί ήττες και πορεύεται χωρίς νίκη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Αμφότερες παρουσιάζουν μεγάλα σκορ τελευταία, η Ίστλιχ έρχεται από 7/8 Over 2.5, ενώ η Μέιντενχεντ από τέσσερα διαδοχικά, περιμένουμε και σήμερα ένα ματς με αρκετά τέρματα.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2018/02/blog-post_20.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...