Στον Εισαγγελέα Διαφθοράς «πάει» τη ΝΔ ο Φάμελλος – Έγγραφα «φωτιά» για τα ρουσφέτια

bb

25b2916b5c49db617f52fa5ea48efee7-109-696x464Έγγραφο από την Πρωτοβουλία Πολιτών κατά της διαφθοράς, με υπογραφή τουΔημήτρη Γεωργακόπουλου ,εστάλη με fax στη Βουλή, όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ, Σωκράτης Φάμελλος.

Όπως καταγγέλλεται, από αντίγραφα απόρρητων εγγράφων που πετάχτηκαν κατά τη μετακόμιση της ΝΔ από τη Συγγρού, υπάρχουν σημειώματα για διευθετήσεις «αιτημάτων» πολιτών, νομικές εκκρεμότητες της ΝΔ, αιτήματα πολιτών για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη και τον Στρατό, στοιχεία των οικονομικών των γραφείων της ΝΔκαθώς και ένα πολιτικό κείμενο για μετεκλογικά σενάρια.

Ενδεικτικά αναφέρονται μεταξύ άλλων οι εξής οφειλές:

-Οφειλόμενα μισθώματα Διοικούσας στη Θεσσαλονίκη, ύψους 70.000 ευρώ.

–  Από τις εκλογές του 2010, 50.000 ευρώ.

-Στα ΚΤΕΛ 37.000 ευρώ.

-Μετακινήσεις ψηφοφόρων στις εκλογές του 2012, 26.000 ευρώ.

-Φεστιβάλ ΟΝΝΕΔ 2010, 132.000 ευρώ.

-Εκκρεμής αγωγή από τις εκλογές του 1993,147.000 ευρώ.

«Πρόκειται για κανονικό φακέλωμα» όπως καταγγέλλει η Πρωτοβουλία. Ο Σ. Φάμελλος, με ομόφωνη έγκριση της Επιτροπής, θα διαβιβάσει στον Εισαγγελέα Διαφθοράς, στην Αρχή για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και στη Γενική Γραμματεία Διαφθοράς (η οποία δέχεται καταγγελίες πολιτών) τα έγγραφα, καθώς δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο της εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ. Οι δικαστικές αρχές οφείλουν να το αξιολογήσουν, όπως τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. «Φυσικά να διαβιβαστούν τα έγγραφα στις αρμόδιες αρχές για κρίση», αρκέστηκε να σχολιάσει ο Ν. Μηταράκης της ΝΔ.

Πηγή: left.gr

The post Στον Εισαγγελέα Διαφθοράς «πάει» τη ΝΔ ο Φάμελλος – Έγγραφα «φωτιά» για τα ρουσφέτια appeared first on indicator.gr.

Πηγή:

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...