Στους «4» του κυπέλλου ερασιτεχνών ο Νέος Αμφίλοχος

Ο Νέος Αμφίλοχος κερδίζοντας όποια ομάδα βρήκε στο διάβα του έφτασε στα ημιτελικά του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος. Στο πλαίσιο της 5ης φάσης κέρδισε σήμερα το απόγευμα με σκορ 3-0 την ΑΕ Κηφισιάς στο γήπεδο της Αχαϊκής.
Ο Νέος Αμφίλοχος ανώτερος ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι δημιουργώντας φάσεις με προϋποθέσεις και στο 20’ ο Τόσκα με κεφαλιά πάνω στη γραμμή άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Αμφιλοχίας. Στο δεύτερο μέρος η Κηφισιά ισορρόπησε το παιχνίδι έκανε απανωτές ευκαιρίες χωρίς να καταφέρει να τις μεταφράσει σε γκολ και να μπει ξανά στο παιχνίδι πρόκρισης. Στον 72΄ ο κανονιέρης του Νέου Αμφίλοχου Απ. Τσιούνης με ωραίο γκολ διπλασίασε τα τέρματα δίνοντας ουσιαστικά και την πρόκριση στην ομάδα του. Στην εκπνοή του αγώνα ο Νικολογιάννης με πλασέ έκανε το 3-0 και ο Νέος Αμφίλοχος παίζει στα ημιτελικά.

Συνθεσεις:
Νέος Αμφίλοχος: Μανιάτης, Κωστακιώτης, Χριστογιάννης, Κοκώνης, Μαλής, Καλοκαίρης, Τσούνης(89΄ Λίλα), Ζοτάι(82΄Νικολογιάννη), Τόσκα, Νάκος(80΄Λαγοπάτης), Κούσης(73’ Δράκος).
ΑΟ Κηφισιά: Βαμβακάς, Κεφαλάς, Καραμπάς, Τεγούσης, Καρακώστας, Μεϊμάρογλου, Τσαφταρίδης, Τζέλη, Κωνσταντινίδης, Παναγιωτόπουλος, Ρέντζης.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...