Στο ΤΕΕ Αιτ/νιας ο Δημήτρης Παπαναστασόπουλος από το Ποτάμι

Στην πόλη του Αγρίνιου βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Δημήτρης Παπαναστασόπουλος, υποψήφιος βουλευτής με το Ποτάμι στο νομό Αιτ/νιας. Αφορμή της επίσκεψης η ημερίδα του ΤΕΕ σχετικά με τις νέο τρόπο έκδοσης των οικοδομικών αδειών, ο οποίος εκτός των άλλων στοχεύει στην μείωση της γραφειοκρατίας, αλλά και στην καταπολέμηση του φαινομένου της διαφθοράς.
Ως επαγγελματίας του χώρου για σειρά ετών, με πλούσια παράλληλα εμπειρία γύρω από το θέμα, ο κ. Παπαναστασόπουλος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους παρευρισκόμενους για τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο κλάδος της οικοδομής και των κατασκευών. Το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει, συμπαρασύροντας δεκάδες επαγγέλματα, αποτελεί ένα από τα πρώτα θέματα που θέτει ο υποψήφιος βουλευτής στις παρεμβάσεις του έως σήμερα, καταθέτοντας παράλληλα και τις προτάσεις του.
Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ, Κωνσταντίνος Ρόκος, συζητώντας με τον κ. Παπαναστασόπουλο του εξέθεσε τα βασικότερα ζητήματα στα οποία έχει επικεντρώσει αυτή την περίοδο το ΤΕΕ το ενδιαφέρον του. Αναφέρθηκε στο λιμάνι του Πλατυγιαλίου, και τον κομβικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η σωστή αξιοποίησή του, ενώ εστίασε και στο θέμα της οδικής σύνδεσης του νομού μέσω του οριζόντιου άξονα με τη Θεσσαλία. Ακολούθως ενημέρωσε τον υποψήφιο βουλευτή για τις ενέργειες που γίνονται σχετικά με την έλευση του φυσικού αερίου στην περιοχή, μην παραλείποντας να αναφερθεί και στη στήριξη του πρωτογενούς τομέα, και ιδίως της κτηνοτροφίας η οποία κάνει συνεχώς βήματα προόδου.
Ο κ. Παπαναστασόπουλος, αφού ενημερώθηκε λεπτομερώς από τον πρόεδρο του ΤΕΕ για όλα τα παραπάνω, τόνισε από τη δική του πλευρά ότι ο ίδιος, αλλά και το Ποτάμι, από την πρώτη μάλιστα στιγμή έχουν θέσει τα συγκεκριμένα ζητήματα, στο γενικότερο πλαίσιο της χώρας, σε σειρά προτεραιότητας. «Η επένδυση στις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου, αλλά και στα συγκριτικά πλεονεκτήματά του, είναι ο μόνος δρόμος για να γίνει και πάλι η οικονομία μας ανταγωνιστική», υποστήριξε ο υποψήφιος βουλευτής, δηλώνοντας απερίφραστα πως θα είναι στο πλευρό του ΤΕΕ στη διεκδίκηση των αιτημάτων του, όπως ήταν άλλωστε μέχρι και σήμερα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...