Στο καταρτισμό του ψηφοδελτίου και τη δημιουργία του προγράμματος προχωρά η Ενωτική πρωτοβουλία.

Συνεδρίασε, σε πολύ καλό κλίμα η συντονιστική επιτροπή της Ενωτικής Πρωτοβουλίας. Στην συνεδρίαση συζητήθηκε η μέχρι τώρα πορεία της δημοτικής ομάδας. Κυρίαρχη ήταν η άποψη ότι παρά την μέχρι τώρα καλή πορεία, πρέπει να ενταθεί η προσπάθεια όλων, χωρίς εφησυχασμούς και ωραιοποιήσεις, με στόχο την καλύτερη δυνατή παρουσία της ομάδας στο επόμενο διάστημα.

Οι προσπάθειες όλων το επόμενο χρονικό διάστημα θα επικεντρωθούν:

Στην στελέχωση – συγκρότηση του ψηφοδελτίου, γι’ αυτό και ορίστηκαν επιτροπές και υπεύθυνοι ανά Δημοτική Ενότητα.

Στην διαδικασία που θα οδηγήσει στο εκλογικό πρόγραμμα της Πρωτοβουλίας. Αποφασίσθηκε πως αυτή δεν μπορεί να είναι ένα απλό εσωτερικό ζήτημα, αλλά πρέπει να έχει και την συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας, αφού το πρόγραμμα αφορά πρώτα και κύρια στην ίδια την κοινωνία. Το πρόγραμμα πρέπει να καταγράφει την βασική φιλοσοφία της ομάδας και την λογική με την οποία προσεγγίζει τα τοπικά μας πράγματα, αλλά ταυτόχρονα, με σαφήνεια να προτείνει και λύσεις εφαρμόσιμες, που να απαντούν στις ανάγκες των συνδημοτών. Για τον σκοπό αυτό συγκροτήθηκε επιτροπή που θα καταγράψει απόψεις και θέσεις και θα οργανώσει τον δημόσιο διάλογο που θα καταλήξει στο πρόγραμμα της Πρωτοβουλίας.

Καλούνται λοιπόν τα μέλη, οι φίλοι και υποστηρικτές της Ενωτικής Πρωτοβουλίας να συμμετέχουν στις εσωτερικές διαδικασίες συζήτησης του προγράμματος καταθέτοντας προτάσεις και απόψεις. Επίσης κάθε συνδημότης μας, μπορεί να συμμετέχει στέλνοντας την άποψή του, στο [email protected]

Για την καλύτερη οργάνωση της συζήτησης μια σειρά από κείμενα θα δημοσιευθούν και στο blog της Πρωτοβουλίας, http://e-protovoulia.blogspot.gr/ .

Παράλληλα το επόμενο διάστημα η ομάδα της Ενωτικής Πρωτοβουλίας θα ζητήσει να έλθει σε επαφή με όσο γίνεται περισσότερους μαζικούς φορείς, συλλόγους και ομάδες πολιτών, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων, για όσα είναι απαραίτητο να γίνουν στο μέλλον, στον δήμο Ναυπακτίας.

 

Το γραφείο τύπου της Ενωτικής Πρωτοβουλίας.

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι συνδυασμο να κανεις ρε Λουκοπουλε με αυτους που σκοτονονται μεταξυ τους;
    Που βλεπεις το καλο κλιμα;
    Αποχωρησε πριν γινεις ρεζιλι με αυτους που εχεις!!

  2. Τοσον καιρο και δεν εκλεισες ψηφοδελτιο Τακη μου; κριμα το γραφειο που ανοιξες και τσαπα τα εγκαινια.
    Θα ειναι τυχερος ο Παπαθανασης με τα φαουλ που κανετε.

  3. μετα τις ανακοινωνσεις Τακη για την Χαλκεια σας εμεινε κανεις; Διωξτους ολους απο διπλα σου να σωθεις. Το καραβι αρχισε και μπανταρει!!!!!!!!

  4. ποια ελπιδα για τον τοπο μας ρε φιλε ο Τακης; ετων 70 τι ελπιδα μπορει να δωσει; μηπως εισαι συνομιλικος και τον υποστηριζεις; αφηστε τα νιατα να μπουν μπροστα.

  5. Καλο ειναι να μην αντιγραφετε κυριοι που θελετε να τον καταστρεψετε τον Λουκοπουλο. Γιατι δεν μπαινετε εσεις μπροστα; Τι φοβαστε την αποτυχια; Να ξερετε οτι ο Τακης ειναι πολυ εξυπνος και εστω και την τελευταια στιγμη θα την κανει προκειμενου να μην εξευτελιστει. Αυτο ειναι πολυ εγκαιρο που σας λεω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...