Στο φως ομαδικοί τάφοι αμάχων και Σύρων στρατιωτικών που δολοφονήθηκαν από τους τζιχαντιστές

Στο φως ομαδικοί τάφοι αμάχων και Σύρων στρατιωτικών που δολοφονήθηκαν από τους τζιχαντιστές

Δύο ομαδικοί τάφοι που περιέχουν δεκάδες πτώματα αμάχων και Σύρων στρατιωτικών οι οποίοι δολοφονήθηκαν από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους βρέθηκαν την Παρασκευή στη Ράκα της Συρίας.

Η εκταφή των πτωμάτων άρχισε χάρη σε πληροφορίες που έδωσαν στις αρχές κάτοικοι της περιοχής . Η επιχείρηση μπορεί να διαρκέσει πολλές ημέρες λόγω της τεράστιας έκτασης των δύο ομαδικών τάφων», ανέφερε πηγή της συριακής Πολιτικής Προστασίας.

Το ISIS πραγματοποίησε αναρίθμητες φρικαλεότητες στα εδάφη που είχε καταλάβει από το 2014. Μαζικές εκτελέσεις, αποκεφαλισμοί και άλλες αρρωστημένες βαρβαρότητες.

Τον Δεκέμβριο του 2014, τα πτώματα 230 ανθρώπων που είχαν εκτελεστεί από τους παράφρονες τζιχαντιστές βρέθηκαν σε έναν ομαδικό τάφο στην επαρχία Ντέιρ Εζόρ της ανατολικής Συρίας. Τον Ιούνιο του 2015 οι τζιχαντιστές είχαν δολοφονήσει μέσα σε τρεις ημέρες πάνω από 200 αμάχους, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά, στην πόλη Κομπάνι, πριν απωθηθούν από τις κουρδικές δυνάμεις.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/315599-Sto-phos-omadikoi-taphoi-amachon-kai-Syron-stratiotikon-poy-dolophonethekan-apo-toys-tzichantistes ΚΟΣΜΟΣΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...