Συλλήψεις απο το λιμενικό για παράνομη διακίνηση μεταναστών

Συλλήψεις απο το λιμενικό για παράνομη διακίνηση μεταναστών

Στη θαλάσσια περιοχή της Κάτω Βασιλικής Αιτωλοακαρνανίας, συνελήφθησαν από το λιμενικό  τρία άτομα για την παράνομη διακίνηση 65 αλλοδαπών οι οποίοι εντοπίστηκαν στο σκάφος, με σημαία της Ουκρανίας.

Παράλληλα, το λιμενικό συνέλαβε έναν οδηγό και έναν συνοδηγό φορτηγού, με το οποίο οι 65 αλλοδαποί μεταφέρθηκαν στο σημείο, όπου επιβιβάστηκαν στο σκάφος.

Ο εντοπισμός του σκάφους έγινε από περιπολικό σκάφος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών, έπειτα από την αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένης επιχείρησης της διεύθυνσης Ασφαλείας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων του Λιμενικού, του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών και του Γραφείου Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου.

Στην συνέχεια το Λιμενικό συνέλαβε τους τρεις αλλοδαπούς χειριστές του σκάφους, ηλικίας 32, 30 και 27 ετών, οι οποίοι, όπως προαναφέρθηκε, φέρονται ως διακινητές των υπολοίπων αλλοδαπών, όπως επίσης και τον 36χρονο οδηγό του φορτηγού και τον 37χρονο συνοδηγό.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/343706-Syllepseis-apo-to-limeniko-gia-paranome-diakinese-metanaston ΚΟΙΝΩΝΙΑΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...