Συμπληρώσει το άκρο που του έλειπε με χέρι από …lego!

Συμπληρώσει το άκρο που του έλειπε με χέρι από …lego!

Γεννήθηκε με το ένα του χέρι να μην είναι πλήρως ανεπτυγμένο. Το bullying από τα άλλα παιδιά και η ανάγκη του να μην στερείται πράγματα που για τους αρτιμελείς είναι φυσιολογικά, «ανάγκασαν» τον νεαρό David Aguilar, να μηχανευθεί και να φτιάξει έναν βραχίονα από …lego για να συμπληρώσει το άκρο που του έλειπε.

«Όταν ήμουν μικρός πάντα έπαιζα με lego. Έφτιαχνα αυτοκίνητα, πλοία, μηχανές. Τώρα έφτιαξα το χέρι μου!», λέει ο ίδιος, περιγράφοντας την ιστορία του.

Όπως λέει στην κάμερα του Great Big Story, για την αναπηρία με την οποία γεννήθηκε, «στην αρχή ήταν κάπως σπαστικό γιατί όλοι στο σχολείο με κορόιδευαν που δεν είχα χέρι».

Ξεκίνησε να δημιουργεί ένα προσθετικό μέρος για το χέρι του από lego όταν ήταν μόλις 9 χρονών. Αυτό που κατασκεύασε τότε δεν ήταν αρκετά δυνατό για να υποστηρίξει λειτουργίες του χεριού και έτσι τα παράτησε… για λίγο.

Μετά από χρόνια, έκανε νέα απόπειρα με τα αγαπημένα του lego και μόλις σε πέντε μέρες έφτιαξε δύο σχέδια που σήμερα είναι η επέκταση του ώμου του, που πλέον τον βοηθά για να ικανοποιήσει κάθε του ανάγκη, μέχρι και πους απς, όπως λέει ο επίμονος νεαρός.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/325632-Symplerosei-to-akro-poy-toy-eleipe-me-cheri-apo-lego ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...