Συνάντηση Μητσοτάκη – Ντράγκι την Τετάρτη

Δευτέρα 04/07/2016 – 20:26Τριήμερη περιοδεία σε Λονδίνο και Φρανκφούρτη πραγματοποιεί από σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, για σειρά συναντήσεων με οικονομικούς παράγοντες, μεταξύ των οποίων και με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι.
Η συνάντηση των Κυριάκου Μητσοτάκη και Μάριο Ντράγκι θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στη Φρανκφούρτη.
Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί η πρόταση την οποία έχει διατυπώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για μειωμένα πλεονάσματα στο 2% με παράλληλη έμφαση στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και στόχο ανάπτυξη στο 4% του ΑΕΠ.
Στο Λονδίνο, όπου θα βρίσκεται μέχρι και την Τρίτη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους Funds και επενδυτικών εταιρειών μεταξύ των οποίων η PIMCO, η Blackrock, KKR, Blackstone, Paulson & Co, Soros, Capital κ.α.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έχει συναντήσεις και με το επιτελείο των Financial Times, τη Δευτέρα, και της Deutsche Welle, την Τετάρτη.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θεωρεί αναγκαία για να βγει η χώρα από την κρίση την προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων ύψους 100 δισεκατομμυρίων την επόμενη πενταετία.
Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει λόγο για έναν «έναν νέο αναπτυξιακό κύκλο που μπορεί να ξεκλειδώσει η επόμενη κυβέρνηση όχι όμως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ η οποία παρά τις διακηρύξεις της είναι εχθρική στην επιχειρηματικότητα».

Πηγή:Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...