Συνάντηση Τάκη Λουκόπουλου με στελέχη της Ενωτικής πρωτοβουλίας στη Χάλκεια

Συνάντηση με στελέχη της παράταξης του είχε ο Τάκης Λουκόπουλος το βράδυ της Τρίτης 25 Μαρτίου στη Γαβρολίμνη , ο επικεφαλής της Ενωτικής Πρωτοβουλίας ενημερώθηκε από τα στελέχη για τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή . Στη συνάντηση συμμετείχαν και δύο πρώην πρόεδροι ο κ. Κούγιας (πρώην πρόεδρος Γαβρολίμνης) και ο κ. Αντωνόπουλος (πρώην πρόεδρος Καλαβρούζας.

DSC_0005



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάμε δυνατά και στη Χάλκεια !!!!!! Άντε ρε παιδιά να μπούμε και μεις στο χάρτη του Δήμου, γιατί τρισήμισυ χρόνια τώρα μας συμπεριφέρονται σαν παρακατιανούς.

  2. ΤΑΚΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙς ΕΚΛΟΓΕΣ;
    ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ.

  3. τακη πρεπει να εδωσες το κατιτι σου γιατι εχεις καλη καλυψη! Ναφπακτια ο γουλας πουθενα? ουτε στη παρελαση δεν ηταν? ντροπη γιατι υποτιθεται εισαστε σοβαρο μεσο ενημερωσης

    • Αγαπητε φιλε,ο κ.Γουλας ειχε αποχωρησει απο το σημειο της πλατειας οπως και ο κ.Παπαθανασης.Δεν φταιμε εμεις γιαυτο.Οι δηλωσεις χρονια τωρα γινονται με το περας της παρελασης και δηλωσεις νωριτερα δεν μπορουσαν να γινουν διοτι η καμερα επρεπε νσ στηθει για την παρελαση.Δεν φταιμε εμεις γιαυτο.Θα μπορουσατε να μας επιπληξετε αν ηταν στο χωρο με το περας της παρελασης και δεν τον φιλοξενουσαμε.Ευχαριστουμε για την επικοινωνια…
      υ.γ.Όσο για τα χρηματα θα το θεωρησουμε ενα βλακωδες αστειο και τιποτε περισσοτερο..

  4. Ο Τάκης στους ορεινούς Δήμους είναι μπροστά, με δεύτερο το Μπουλέ. Στους Αντίρριο-Χάλκεια είναι κάπως μπερδεμένα τα πράγματα, αλλά καθημερινά κερδίζει έδαφος και τελικά θα πλασσαριστεί πρώτος ή δεύτερος με αντίπαλο πάλι το Μπουλέ. Στο Δήμο Ναυπάκτου άπαντες δέχονται ότι προηγείται σημαντικά.
    Συμπέρασμα: Τάκης πρώτος, Μπουλές (μάλλον) δεύτερος.
    Συνολικά προγνωστικά: Τάκης 36%(-+2%), Μπουλές 28% (-+2%), Παπαθανάσης 26%(-+2%), Γούλας 8%(-+2%), ΚΚΕ 2%.

  5. Αντικειμενικά πια φαίνεται ότι το ενδιαφέρον είναι στη δεύτερη Κυριακή. Εκεί θα αναμετρηθούν Τάκης-Μπουλές. Είναι νωρίς όμως να βγάλουμε συμπεράσματα για το ποιος θα κερδίσει τις εκλογές. Θα μπουν τότε και νέα στοιχεία, αλλά η μάχη θα είναι δύσκολη και για τους δυο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...