Συναγερμός και στην Ελλάδα για χτύπημα των τζιχαντιστών

Συναγερμός και στην Ελλάδα για χτύπημα των τζιχαντιστών

Κατηγορία

kchalkiadakis
Σάββατο 26/03/2016 – 13:49

Συναγερμός και στην Ελλάδα για χτύπημα των τζιχαντιστών

ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ                                                      

Ανεβαίνει το επίπεδο συναγερμού στην Ευρώπη και την Ελλάδα με αφορμή το πολλαπλό τρομοκρατικό χτύπημα των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με τον “Ελεύθερο Τύπο” της Κυριακής, μέχρι πρότινος η Ελλάδα βρισκόταν στο επίπεδο 1 στη σχετική ευρωπαϊκή έκθεση εκτίμησης κινδύνου. Ωστόσο, μετά τις επιθέσεις σε Γαλλία και Βρυξέλλες, συναρτήσει των εξελίξεων στο προσφυγικό, “σκαρφάλωσε” στο είπεδο συναγερμού “2”.

Οι ευρωπαϊκές μυστικές και αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες συνεχίζουν να αρκούνται σε διαπιστώσεις, διατηρώντας τον υπηρεσιακό «εγωισμό» και τα στεγανά στη διοχέτευση πληροφοριών σε αντίστοιχες υπηρεσίες άλλων κρατών-μελών της Ε.Ε.

Ακόμη και μετά το δεύτερο αιματοκύλισμα στις Βρυξέλλες, τέσσερις μόλις μήνες μετά από αυτό του Παρισιού, οι βελγικές αρχές δεν έχουν ενημερώσει για τα στοιχεία των δραστών που έχουν ταυτοποιήσει ότι έδρασαν στην πρωτεύουσά τους και προς το παρόν δεν έχουν ζητήσει κάτι από τις αντίστοιχες ελληνικές, για την περίπτωση που και αυτοί είχαν διέλευση ή παραμονή στη χώρα μας.

Πηγή:Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...