Συναγερμός στη Γαστούνη για εύρημα που έμοιαζε με πτώμα

Συναγερμός στη Γαστούνη για εύρημα που έμοιαζε με πτώμα

Αναπάντεχο τέλος είχε μια επιχείρηση των αρχών σε χωριό της Γαστούνης. Είχε σημάνει συναγερμός για εύρημα που έμοιαζε με πτώμα, ωστόσο η αλήθεια ήταν αρκετά διαφορετική.

Κινητοποίηση των αρχών στο Λευκοχώρι Γαστούνης μετά από ενημέρωση που υπήρξε για πιθανό πτώμα μέσα σε κανάλι του ΤΟΕΒ δεν επιβεβαίωσε τα δυσάρεστα σενάρια. Ωστόσο η επιχείρηση κράτησε για περίπου τέσσερις ώρες.

Αφού πρώτα διεκόπη η ροή του νερού πυροσβέστες επιχείρησαν με εξοπλισμό να ανασύρουν αυτό που έβλεπαν ως σκιά από την επιφάνεια στο βάθος του καναλιού.

Όχι πτώμα αλλά κούκλα

Λίγο πριν από τις τέσσερις το μεσημέρι αντί για πτώμα όπως αρχικά είχε αναφερθεί ανέσυραν από το κανάλι μία παιδική κούκλα.

Η κινητοποίηση ξεκίνησε όταν υδραυλικός θέλησε να ερευνήσει τα αίτια της περιορισμένης ροής του νερού στο κανάλι.

Με τον εξοπλισμό ειδικής μικρόκάμερας, έλεγξε το σημείο και είδε κάτι που έμοιαζε με άνθρωπο, έχοντας χέρια, πόδια και μαλλιά. Από εκείνη την ώρα άρχισε να εξελίσσεται το … «θρίλερ» με την κινητοποίηση των αρχών.

Μετά από αρκετές ώρες και αφού υποχώρησε αρκετά η στάθμη του νερού, οι πυροσβέστες με αρπάγιο κατάφεραν να ανασύρουν μια κούκλα.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/337553-Synagermos-ste-Gastoyne-gia-eyrema-poy-emoiaze-me-ptoma ΚΟΙΝΩΝΙΑΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...