Συναγερμός στις Κάννες ενόψει του Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Συναγερμός στις Κάννες ενόψει του Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Κατηγορία

kchalkiadakis
Δευτέρα 09/05/2016 – 22:46

Συναγερμός στις Κάννες ενόψει του Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας τέθηκαν σε ισχύ στις Κάννες ενόψει της έναρξης του ομώνυμου Φεστιβάλ Κινηματογράφου, το οποίο θα ανοίξει την αυλαία του την Τετάρτη. Οι γαλλικές αρχές έχουν αυξήσει το επίπεδο των ελέγχων.

Ήδη η χώρα εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μετά την πολύνεκρη επίθεση στο Παρίσι, τον περασμένο Νοέμβριο.

Στο διάστημα μεταξύ τις 11 και 22 Μαΐου αναμένεται να επισκεφθούν την πόλη 45.000 άνθρωποι, γεγονός που έχει αναγκάσει τις γαλλικές αρχές έχουν τεθεί σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού και στο πλαίσιο αυτό 400 πράκτορες των υπηρεσιών ασφαλείας, αλλά και εκατοντάδες αστυνομικοί, έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή, καθώς επίσης και μονάδες των ειδικών δυνάμεων που βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα να επέμβουν, εάν αυτό καταστεί αναγκαίο, επισήμανε ο Καζνέβ σε μια συνέντευξη τύπου που παραχώρησε. Η Γαλλία βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού μετά τις επιθέσεις που διέπραξε η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος τον Νοέμβριο στο Παρίσι οι οποίες στοίχισαν την ζωή σε 130 ανθρώπους.
 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...