Συνεδριάζει για μνημόνιο και εμπορικές σχέσεις με τη Ρωσία η Συντονιστική Επιτροπή Εξωστρέφειας

Συνεδριάζει για μνημόνιο και εμπορικές σχέσεις με τη Ρωσία η Συντονιστική Επιτροπή Εξωστρέφειας
Υπό την προεδρία του υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότη Μηταράκη
Οι επιπτώσεις στις ελληνικές εξαγωγές από τα εμπορικά μέτρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς τη Ρωσική Ομοσπονδία, η πορεία των εξαγωγών μας και οι μνημονιακές υποχρεώσεις της χώρας για το εξωτερικό εμπόριο είναι τα θέματα που απαρτίζουν την αυριανή ατζέντα στη συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής Εξωστρέφειας.

Υπό την προεδρία του υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότη Μηταράκη θα συνεδριάσει αύριο Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου η Συντονιστική Επιτροπή.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις δώδεκα στο κτίριο του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Μέλη της επιτροπής είναι οι κ.κ. Παναγιώτης Μίχαλος, γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών, Μανώλης Μαματζάκης γενικός γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών, Αναστάσιος Λιάσκος, γενικός γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού, Μόσχος Κορασίδης, γενικός γραμματέας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ανδρέας Κατσανιώτης, γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και Τριαντάφυλλος Πετεινίδης, διευθυντής γραφείου υπουργού, υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

OIKONOMIAΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...