Συρία: Βαριά τραυματίας ο επικεφαλής της τζιχαντιστικής οργάνωσης Aλ Νούσρα ύστερα από ρωσική επιδρομή

Συρία: Βαριά τραυματίας ο επικεφαλής της τζιχαντιστικής οργάνωσης Aλ Νούσρα ύστερα από ρωσική επιδρομή

Σε ανακοίνωση του ,το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, αναφέρει σήμερα ότι μια αεροπορική επιδρομή που έκαναν ρωσικά αεροσκάφη στη Συρία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 12 διοικητών του μετώπου Αλ Νούσρα και τον βαρύ τραυματισμό του επικεφαλής της τζιχαντιστικής οργάνωσης.

Μόλις έγινε γνωστό στην Ρώσικη Υπηρεσία Πληροφοριών του Στρατού, το μέρος και η ώρα όπου θα πραγματοποιούνταν η συνάντηση των διοικητών της Αλ Νούσρα καθώς και του επικεφαλή της οργάνωσης, η Μόσχα πήρε την απόφαση να πραγματοποιήσει αεροπορική επιδρομή, σύμφωνα με τα όσα είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας Ιγκόρ Κονασένκοφ.

Συνέπεια της επιδρομής αυτής ήταν ο επικεφαλής του μετώπου Αλ Νούσρα, Αμπού Μοχαμάντ αλ Γκολάνι να υποστεί πολλά τραύματα από θραύσματα και να χάσει ένα χέρι. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με πληροφορίες από πολλές ανεξάρτητες πηγές», διευκρίνισε ο Κονασένκοφ.

Προσθέντοντας μάλιστα, ότι από την επιδρομή, συνολικά σκοτώθηκαν 12 διοικητές του μετώπου Αλ Νούσρα μαζί με 50 φρουρούς.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/303913-Syria-Baria-traymatias-o-epikephales-tes-tzichantistikes-organoses-Al-Noysra-ystera-apo-rosike-epidrome ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...