Σ. Φάμελλος: Θα αφήσουμε τη ΝΔ στο στείρο λόγο, εμείς έχουμε να λύσουμε τα προβλήματα της κοινωνίας

famellos_2015_copy_31Ανησυχία για τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη, από τη ΔΕΘ, εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM», εκτιμώντας ότι χτύπησε καμπανάκι απολύσεων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
Σημείωσε, πως η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, δείχνει πως τον ενδιαφέρει οι πλούσιοι να γίνουν πλουσιότεροι και του καταλόγισε αδιαφορία ως προς την κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενοι. «Θα αφήσουμε την αντιπολίτευση στο στείρο λόγο της, εμείς έχουμε να δουλέψουμε για την κοινωνία» τόνισε ο κ. Φάμελλος.

Ερωτηθείς για την επίσχεση εργασίας των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, απάντησε πως θα πρέπει να λυθεί το θέμα και εξέφρασε την ελπίδα στην αυριανή συνάντηση των εργαζομένων στο υπουργείο Μεταφορών, να υπάρξει ανακωχή για να λειτουργήσει η πόλη της Θεσσαλονίκης. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκε να σχολιάσει και την υπόθεση με τους δημοσιογράφους Θάνο Δημάδη, από τον Alpha και Δημήτρη Σουλτογιάννη, από το Star στη Νέα Υόρκη, οι οποίο μεταμφιεσμένοι παρακολουθούσαν τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά. «Υπάρχει μια ένταση που τροφοδοτείται από τους ιδιοκτήτες σταθμών, κάνω έκκληση για ηρεμία» δήλωσε, και κάλεσε τη ΝΔ να συμφωνήσουν στη σύσταση ΕΣΡ, ενώ ζήτησε την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ.

Τέλος, για τη Σύνοδο του ΟΗΕ, είπε ότι η ελληνική πλευρά και ο Αλέξης Τσίπρας θα ανοίξει για μία ακόμα φορά μεγάλα θέματα, όπως άλλωστε το κάνει στα διεθνή φόρα, με αιχμή το μεταναστευτικό, καθώς η χώρα μας σηκώνει δυσανάλογο βάρος. «Πρέπει να επιστρέψουμε στις κοινωνίες των ανθρώπινων και δημοκρατικών αξιών», υπογράμμισε ο κ. Φάμελλος.

The post Σ. Φάμελλος: Θα αφήσουμε τη ΝΔ στο στείρο λόγο, εμείς έχουμε να λύσουμε τα προβλήματα της κοινωνίας appeared first on indicator.gr.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...