Τάκης Λουκόπουλος: Μεγάλη νίκη ευθύνης και συναίνεσης.

 

Ηχηρό και σαφές ήταν το μήνυμα που έδωσε ο Ναυπακτιακός λαός στην παράταξη του  Τάκη Λουκόπουλου κατά τη χθεσινή εκλογική διαδικασία.

Οι 20 ποσοστιαίες μονάδες από τον συνυποψήφιό του Γ.Μπουλέ έλεγαν ένα πράγμα.Κυβερνήστε !!!

Η Ενωτική πρωτοβουλία είχε δεχθεί τις επικρίσεις ότι διαθέτει αντίρροπες και ετερογενείς δυνάμεις στο εσωτερικό της.Και το σαφές μήνυμα της κάλπης ήταν ξεκάθαρο.Δουλέψτε !

Νίκη προσωπική χωρίς δεσμεύσεις

Το αποτέλεσμα επίσης καταμαρτυρά την μεγάλη αποδοχή που είχε το πρόσωπο του Τ.Λουκόπουλου στη Ναυπακτιακή κοινωνία.Ένα πρόσωπο άτρωτο,άφθαρτο,σμιλευμένο με την αποδοχή των δεκαετιών, από τις γενιές των Ναυπακτίων.Άρα γι’αυτό το λόγο η νίκη του Τ.Λουκόπουλου είναι προσωπική.Μια νίκη που του λύνει τα χέρια από δεμσεύσεις και υποχρεώσεις.

Ο Τάκης Λουκόπουλος δεν θα πρέπει να χρωστά σε κανέναν τίποτα.Μόνο στην οικογενειά του που τον στήριξε όλα αυτά τα χρόνια και τον Ναυπακτιακό λαό που τον τίμησε με την ψήφο του.

Μια υποψηφιότητα διαφορετική,θα ήταν σχεδόν αδύνατο να συγκεντρώσει όλες αυτές τις αντίθετες και ετερόκλητες δυνάμεις σε μια κοινή πορεία νίκης στη Ναυπακτία.Άρα η μεγάλη του αποδοχή από τον κόσμο ξεπέρασε αυτό το κρίσιμο εμπόδιο και το 20% διαφορά από τον συνυποψήφιό του Γ.Μπουλέ,έδειξε την μεγάλη αποδοχή του προσώπου του.

Καλή επιτυχία στη θητεία του…..

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...