“Ταμείο” έκανε ο Ναυπακτιακός.2-1 τον Αετό Σταμνάς.(Video)

004Σε ένα μοιρασμένο παιγνίδι σε φάσεις και ευκαιρίες,ο Ναυπακτιακός τελικά ήταν αυτός που πήγε ταμείο αφού κατάφερε να γυρίσει το παιγνίδι σε 2-1 από 0-1.

Στα αξιοσημείωτα ο τραυματισμός και η αποχώρηση στο 25′ του διαιτητή της συνάντησης κ.Ντζάνη,όταν σε ανήποπτη φάση γύρισε ο αστράγαλος του αριστερού του ποδιού,έπαθε διάστρεμα και υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει αφήνοντας τη θέση του στον πρώτο βοηθό κ. Πυλαρινό και αντικαταστάτη β’βοηθό τον κ.Σταυρόπουλο καθηγητή φυσικής αγωγής.

Στο φίλμ του αγώνα,μόλις στο 7′ σουτ του Αδραχτά και ο Καλαβρουζιώτης που ήταν στην τροχιά της μπάλας δεν κατάφερε από κοντά να την προωθήσει στα δίχτυα.Στο 20′ σουτ του Μικελάτου λίγο άουτ,και στο 25′ ο τραυματισμός του διαιτητή και η αποχώρησή του.Χρειάστηκε να διακοπεί το ματς περίπου 15′ μέχρι να ξεκινήσει πάλι.

Στο 40′ σουτ του Βασιλόγιαννη μέσα στην περιοχή του Πετσίνη κάνει το 0-1 για τους φιλοξενούμενους έπειτα από δική του διείσδυση από τα αριστερά.

Στο 43′ ήταν η σειρά του Ναυπακτιακού με τον Καλαβρουζιώτη (ο οποίος δέχθηκε την μπάλα),να αποκαταστήσει την ισορροπία στο σκορ κάνοντας το 1-1,ενώ στο 45′ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του,με σουτ μέσα από την περιοχή του Ευθυμίου.

Β’Ημίχρονο

Στην επανάληψη,στο 6′ απ’ευθείας χτύπημα φάουλ του Φραγκούλη,η μπάλα καταλήγει πάνω από τα δοκάρια του Πετσίνη,στο 8’επίσης κεφαλιά του Φραγκούλη έπειτα από εκτέλεση φάουλ πάλι άουτ,στο 9′ ο Βασιλόγιαννης δεν μπορεί να περάσει την μπάλα πάνω από τον Πετσίνη που είχε βγει,στο 10′ ο Μικελάτος επιχειρώντας σουτ η μπάλα σκάει στο χόρτο και καταλήγει άουτ.

Στο 12’ο Κουκουγιάννης με σουτ υποχρεώνει τον Πετσίνη στην απόκρουση του αγώνα πέφτοντας στη δεξιά του γωνία,διώχνοντας κόρνερ,στο 22′ επίσης ο Κουκουγιάννης βρέθηκε μόνος απέναντι στον Πετσίνη αλλά δεν μπορεί να πλασάρει και να φέρει το ματς στα ίσια,στο 23’ο Πετσίνης λέει για άλλη μια φορά όχι σε κεφαλιά αυτή τη φορά του Χόντου,στο 24′ κεφαλιά του Κουκυγιάννη λίγο άουτ.

Στο 27′ διπλή προσπάθεια του Μικελάτου απέντι στον τερματοφύλακα Ευθυμίου χωρίς αποτέλεσμα,στο 34′ κεφαλιά άουτ του Καλαβρουζιώτη έπειτα από σέντρα του Μικελάτου και στις καθυστερήσεις του αγώνα,στο 92′ ένα σουτ του Καλβρουζιώτη έξω από την περριοχή καταλήγει άουτ.

-Λόγω τεχνικού προβλήματος δεν είναι δυνατό να μεταδοθεί το δεύτερο γκολ του Ναυπακτιακού



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...