Ταξιδεύει για Αθήνα η Μπαρτσελόνα – Η 20άδα του Βαλβέρδε και οι δύο εκτός

Ταξιδεύει για Αθήνα η Μπαρτσελόνα – Η 20άδα του Βαλβέρδε και οι δύο εκτός

Ταξιδεύει για την Αθήνα η αποστολή Μπαρτσελόνα, η οποία πέταξε από τη Βαρκελώνη με προορισμό την Αθήνα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Στις 18:15 στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ο προπονητής των Καταλανών, Ερνέστο Βαλβέρδε, μαζί με τον Ζεράρ Ντεουλοφέου θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου, ενώ στις 19:00 οι παίκτες της Μπαρτσελόνα θα προπονηθούν στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η αυριανή αναμέτρηση με τους Πειραιώτες.

Ο τιμωρημένος Πικέ και ο τραυματίας Ινιέστα δεν ταξίδεψαν για την Αθήνα. Αντίθετα ο Χαβιέ Μαστσεράνο έρχεται κανονικά, αν και  συμμετοχή του θεωρείται ακόμα αμφίβολη, καθώς ταλαιπωρήθηκε από υψηλό πυρετό.

Η 20άδα με την οποία ταξιδεύει για την Αθήνα η Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σίλεσεν, Ορτολά, Σεμέδο, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ντιν, Τζόρντι Άλμπα, Μαστσεράνο, Ουμτιτί, Βερμάλεν, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Παουλίνιο, Αντρέ Γκόμες, Ντένις Σουάρεθ, Αλενιά, Ντεουλοφέου, Λουίς Σουάρες, Μέσι, Πάκο Αλκάθερ.
 

 Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/307460-Taxideyei-gia-Athena-e-Mpartselona-E-20ada-toy-Balberde-kai-oi-dyo-ektos ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...