Τα τοπικά διαμερίσματα Περιθωρίου και Γαλατά επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Θανάσης Παπαθανάσης

Τα τοπικά διαμερίσματα Περιθωρίου και Γαλατά επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Θανάσης Παπαθανάσης, συνοδευόμενος από συνεργάτες του και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, όπου συνάντησε εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας, με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις για τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και για την αντιμετώπιση των υπαρχόντων προβλημάτων.

Στις συναντήσεις που είχε ο κ. Παπαθανάσης, μίλησε για τους στόχους και τις προτεραιότητες του σε ότι αφορά στη διοίκηση του Δήμου. Τόνισε συγκεκριμένα ότι βασική αρχή του είναι η ενίσχυση των μελών και των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων, προκειμένου ο πολίτης να έχει άμεση πρόσβαση στο Δήμο και να μπορούν οι τοπικές κοινότητες  να επιλύουν άμεσα τα προβλήματά τους.

Οι δημότες με την υποδοχή και την συμμέτοχη τους στην συζήτηση επιβεβαίωσαν το πολύ καλό κλίμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στους δημότες και την παράταξη που ηγείται ο κ. Παπαθανάσης.

Σε ένα κλίμα ένθερμης υποδοχής ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας μίλησε με όλους από κοντά και ανέπτυξε την θέση του συνδυασμού για τη λειτουργία των τοπικών διαμερισμάτων και τις αρμοδιότητες των τοπικών συμβουλίων ώστε να αλλάξει η εικόνα της  εγκατάλειψης που παρουσιάζουν τα χωριά.

Ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε:

«Ο Γαλατάς και το Περιθώρι δεν πρέπει να μείνουν στο περιθώριο. Αυτή η εικόνα απαξίωσης, που συναντά κανείς σε αυτά τα τοπικά διαμερίσματα, πρέπει να αλλάξει. Είναι υποχρέωσή μας να την αλλάξουμε και θα το κάνουμε. Δεν επιτρέπεται οι κάτοικοι των περιοχών αυτών, να είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας, επειδή η Δημοτική Αρχή τους έχει εγκαταλείψει, καθώς πίστευε πως δεν θα ανήκουν στο Δήμο Ναυπακτίας. Είμαστε εδώ και θα είμαστε και την επόμενη ημέρα των εκλογών για  να δώσουμε λύση στα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας. Για να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας για τους νέους που θέλουν να μείνουν στον τόπο τους. Ο πρωτογενής τομέας και ο τουρισμός πρέπει να αποτελέσουν μοχλούς ανάπτυξης. Υπάρχει πρόγραμμα γιαυτό και μαζί θα το  κάνουμε πράξη».

unnamed44444444444 unnamed44444444 unnamed444444 unnamed444 unnamed22 unnamed2 unnamed unnamed (3) unnamed (2) unnamed (1) 4444

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...