Τζανακόπουλος: Η ομιλία Μητσοτάκη ακόμη ένα δώρο στην κυβέρνηση

Τζανακόπουλος: Η ομιλία Μητσοτάκη ακόμη ένα δώρο στην κυβέρνηση

Τζανακόπουλος

“Το κράμα ακροδεξιάς ρητορικής και νεοφιλελευθερισμού που εξέπεμψε ο κ. Μητσοτάκης, δεν αξίζει ούτε στη χώρα, ούτε στους πολίτες”

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημ. Τζανακόπουλος, σε δήλωσή του για την ομιλία του Κυρ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, τονίζει ότι, «η ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν ακόμη ένα δώρο στην κυβέρνηση. Μέσα στο άγχος του να πείσει την κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα να συνεχίζει να ελπίζει σε αυτόν, ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε περισσότερο ως ατζέντης συμφερόντων και λιγότερο ως πολιτικός αρχηγός».

Όπως προσθέτει ο Δημ. Τζανακόπουλος, ο Κυρ. Μητσοτάκης στην ομιλία του στη ΔΕΘ «υπερασπίστηκε τις κοινωνικές ανισότητες, υποσχέθηκε διαγραφή χρεών των φοροφυγάδων αλλά και απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. 

Μέχρι και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους έταξε στους ιδιώτες! Η δέσμευσή του όμως για νέο Μνημόνιο είναι η στιγμή που κάθε όριο ξεπεράστηκε». 

Και καταλήγει ο Δημ. Τζανακόπουλος:

«Το κράμα ακροδεξιάς ρητορικής και νεοφιλελευθερισμού που εξέπεμψε ο κ. Μητσοτάκης, δεν αξίζει ούτε στη χώρα, ούτε στους πολίτες». 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/301466-Tzanakopoylos-E-omilia-Metsotake-akome-ena-doro-sten-kybernese ΠΟΛΙΤΙΚΗΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...