Την Κυριακή το 17ο πέρασμα του φαραγγιού του Σκα.

bb

Την Κυριακή 29 Ιουνίου 2014 ο ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΚΑΣΤΡΟΥ σε συνεργασία με τον ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ θα πραγματοποιήσει το 17ο ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΦΑΡΑΓΓΙΟΥ ΤΟΥ ΣΚΑ μέχρι το Πάνω Νεόκαστρο.
Παρόλο που το εν λόγω φαράγγι βρίσκεται δίπλα στην πόλη της Ναυπάκτου, λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν τις ομορφιές που κρύβει. Γι΄ αυτό οι δυο Σύλλογοι ξεκίνησαν την προσπάθεια με την ετήσια αυτή εκδήλωση να το κάνουν γνωστό τοπικά αλλά και ευρύτερα.

Περνώντας κανείς το Φαράγγι με τους πολλούς καταρράκτες έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει ένα από τα ομορφότερα σημεία της περιοχής μας καθώς επίσης τον αρχαιολογικό χώρο του Ασκληπιείου Βουττού κοντά στη Σκάλα και τα Οχυρά του Πάνω Βενέτικου, όπως και το παλιό μονοπάτι που συνέδεε το Πάνω Νεόκαστρο με τη Ναύπακτο.
Μετά το πέρας του περάσματος θα προσφερθεί γεύμα σε όσους θα συμμετάσχουν σ΄ αυτό στην πλατεία της βρύσης Χοχλαστής στο Πάνω Νεόκαστρο. Η αναχώρηση θα γίνει από την Πλατεία του Δ.Δ. ΛΥΓΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ στις 06.30΄. Η διάρκεια της πορείας είναι περίπου 4.00΄ ώρες. Τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται. Η επιστροφή θα γίνει με Λεωφορείο(κόστος 5 ευρώ).
Για να γίνει καλύτερα η οργάνωση της εκδήλωσης, θα πρέπει η συμμετοχή να δηλωθεί μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου 28 Ιουνίου 2014.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στους Δημήτρη Βασιλόπουλο στο τηλ. 6948882612 και Νίκο Φούντα στο τηλ. 6976079569.
ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

PERASMA SKA

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...