Τις Δημοτικές Ενότητες Παραβόλας και Θεστιέων του δήμου Αγρινίου ο Πάυλος Μοσχολιός.

Τις Δημοτικές Ενότητες Παραβόλας και Θεστιέων του δήμου Αγρινίου επισκέφθηκε χθες, Τρίτη 20-1-2015, ο υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το «Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών» Παύλος Μοσχολιός.

Ο κ. Μοσχολιός επανέλαβε τη θέση του, πως «το ‘’Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών’’ δεν δημιουργήθηκε από κανένα καπρίτσιο, αλλά εξαιτίας της αναγκαιότητας να καλυφθεί το κενό, που δημιουργήθηκε από την μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ και την ταύτισή του με την πολιτική της ΝΔ, σε οικονομικό, καθώς και σε θεσμικό επίπεδο».

Παράλληλα, ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας εμφανίστηκε ενωτικός στον λόγο του, επισημαίνοντας, ότι «όλοι μαζί θα καταφέρουμε να καταστήσουμε ξανά το Κίνημα κραταιό και εκτιμώ ότι θα ξανασυναντηθούμε μετά τις εκλογές με τους περισσότερους συντρόφους μας, που αυτή τη στιγμή ακολουθούν διαφορετική πορεία».

Σχετικά με την ανταπόκριση του κόσμου στις κατά τόπους συγκεντρώσεις, ο κ. Μοσχολιός είπε, πως «τα μηνύματα που λαμβάνουμε πανταχόθεν είναι θετικά. Το Κίνημα όχι μόνο θα είναι στην επόμενη Βουλή, αλλά θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών για μια προοδευτική διακυβέρνηση, που θα αντιταχθεί στις πολιτικές λιτότητας, που μας οδήγησαν στην ανέχεια και την εξαθλίωση».

«Πολλοί λένε πως ο Γιώργος Παπανδρέου μας έβαλε στο μνημόνιο. Τα ΜΜΕ και οι εκπρόσωποι των κομμάτων τεχνηέντως ρίχνουν το ‘’ανάθεμα’’ στον Γιώργο Παπανδρέου για όλα τα δεινά της χώρας και βγάζουν από το κάδρο των ευθυνών τον Κώστα Καραμανλή και την κυβέρνησή του. Ξεχνούν πως η κυβέρνηση Καραμανλή εκτόξευσε τα ελλείμματα και τις δαπάνες, επιδείνωσε όλους τους οικονομικούς δείκτες και διέφυγε, πετώντας την καυτή πατάτα στα χέρια του Γιώργου Παπανδρέου», κατέληξε ο κ. Μοσχολιός.

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...