Του πάνε τα πέναλτι…Στους τέσσερις ο Ναυπακτιακός. Ρεπορτάζ.

Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ 0(4)

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟς 0 (5)

Την διαδικασία των πέναλτι χρειάστηκε  ο Ναυπακτιακός να ξεπεράσει την Θύελλα Φιλώτα  και να περάσει στους τέσσερις του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος.Στη κανονική διάρκεια του αγώνα η τυπικά γηπεδούχος Θύελλα είχε περισσότερες  ευκαιρίες για γκόλ με σπουδαιότερη την ευκαιρία του Ηλιαδή στο 37’ που σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στην παράταση του αγώνα  ο Ναυπακτιακός ήταν αυτός που είχε την μεγάλη ευκαιρία όταν ο Καραγιάννης στο 122’ βρήκε με μακρινή μπαλιά ακριβείας τον Ψυχογιό που με σούτ στη κίνηση έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Στην διαδικασία των πέναλτι η ομάδα του Γιάννη Πανουργιά έδειξε χαρακτήρα και με πέντε στα πέντε  κατάφερε να πάρει τη νίκη πρόκριση, μοιραίος παίκτης για την Θύελλα ο Ιωαννίδης που έστειλε από  την άσπρη βούλα την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.Ο παίκτης που ήταν ο άσος στο μανίκι για τον Γιάννη Πανουργιά ήταν ο έμπειρος Θανάσης Καρτσακλής που την είσοδο του  στο 69′ στο παιχνίδι ισορρόπησε την “πλάστιγγα” που έγερνε για την ομάδα της Θύελλας  δίνοντας με την εμπειρία του πολλές λύσεις και ανασταλτικά αλλά και επιθετικά. Τώρα ο Ναυπακτιακός θα αντιμετωπίσει τον νικητή από το ζευγάρι Πανερυθραικός – Συναράδες που θα γίνει την επόμενη Τετάρτη πιθανόν στο Αγρίνιο.

Καλή η διαιτησία του κ. Τάσης(Στα αρνητικά οι πολλές κίτρινές κάρτες  ίσως οι πιο πολλές άσκοπα) και των βοηθών του κ. Παπαδημητρίου και του κ. Κολιού.

Για την Θύελλα διακρίθηκαν Μαργιορίδης, Μπάμπαρης , Ηλιάδης και για τον Ναυπακτιακό Ανδρεόπουλος, Καρτασακλής , Καραγιάννης , Ψυχογιός , Θεοχάρης.

Θύελλα Φιλώτα: Κοντογουλίδης , Γκορετσίδης, Ρούντος,Σιδηρόπουλος Γ.,Μπάμπαρης ,Μαργιορίδης, Ηλιάδης (56’ Ιωαννίδης), Ανδρεάδης, Σιδηρόπουλος Χ.(71’ Έμερσον), Μαρκόπουλος.

Ναυπακτιακός: Ανδρεόπουλος , Καζανάς, Ερινάλντο(45’Μπράνης), Θεοχάρης, Ζαχαρόπουλος, Θανασιός, Καραγιάννης, Μυτιλήνης(69’ Καρτσακλής), Ψυχογιός, Μικελάτος, Σταυρόπουλος(100’ Αδραχτάς ).

 

5’Σουτ του Μαρκόπουλου η μπάλα θα περάσει άουτ .

28’ Τετ α τετ του Μαρκόπουλου πέφτει στα πόδια του και σώζει ο Ανδρεόπουλος.

37’ Παράλληλη σέντρα του Ανδρεάδη τακουνάκι του Μαρκόπουλου η μπάλα φτάνει στον Ηλιάδη που σε κενή εστία πάνω στη γραμμή στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

38’ Σουτ από τον Θανασιό η μπάλα θα περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

39’ Σέντρα από τον Ρούντο κεφαλιά του Μαρκόπουλου η μπάλα άουτ.

54’ Σουτ έξω από την περιοχή του Σιδηρόπουλου Χ. μπλοκάρει ο Ανδρεόπουλος.

57’ Σουτ του Μαρκόπουλου αποκρούει ο Ανδρεόπουλος η μπάλα στρώνεται στον Σιδηρόπουλο νέα σωτήρια απόκρουση από το τερματοφύλακα του Ναυπακτιακού.

61’ Έμμεσο για τον Ναυπακτιακό  ο Μικελάτος  στρώνει στον Θεοχάρη σούτ η μπάλα περνάει άουτ.

67’ Τετ α τετ του Μαρκόπουλου ο Ανδρεόπουλος θα πέσει στα πόδια του και σώσει πάλι το Ναυπακτιακό.

72’ Σουτ του Καραγιάννη μπλοκάρει ο Κοντογουλίδης.

90+ Σέντρα του Έμερσον  σουτ του Μαργιορίδης από το ύψος του πέναλτι η μπάλα άουτ.

122’Μακρινή μπαλιά του Καραγιάννη ο Ψυχογιός φέυγει μόνος του κάνει σούτ στη κίνηση η μπάλα περνάει λίγο άουτ.

123’ Σουτ του Καραγιάννη η μπάλα άουτ.

Πέναλτι

Μαρκόπουλος 1-0

Ζαχαρόπουλος 1-1

Ζηνόβιος 2-1

Καραγιάννης 2-2

Ιωαννίδης 2-2 άουτ

Θεοχάρης 2-3

Σιδηρόπουλος Γ. 3-3

Καζανάς 3-4

Μπάμπαρης 4-4

Καρτσακλής  4-5

DSC_0654



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...