Τούρκος αντιπρόεδρος: Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί δεν είναι αντικείμενο ανταλλαγής

Τούρκος αντιπρόεδρος: Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί δεν είναι αντικείμενο ανταλλαγής

Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στην Αδριανούπολη δεν είναι αντικείμενο ανταλλαγής, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Μπεκίρ Μποζντάγ.

Στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες και δεν έχει οριστεί η ημερομηνία της δίκης τους. Μέχρι στιγμής έχουν απορριφθεί δύο αιτήματα αποφυλάκισής τους, καθώς και δύο εφέσεις που έχουν καταθέσει οι συνήγοροί τους.

Ο Μητροπολίτης Αδριανουπόλεως Αμφιλόχιος, ως εκπρόσωπος της Εκκλησίας, πρόκειται να επισκεφτεί τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, σήμερα, Κυριακή του Πάσχα.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/327939-Toyrkos-antiproedros-Oi-dyo-Ellenes-stratiotikoi-den-einai-antikeimeno-antallages ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...