Το Ιράν έχει αποδείξεις ότι η Κιμ Καρντάσιαν είναι… μυστικός πράκτορας!

Το Ιράν έχει αποδείξεις ότι η Κιμ Καρντάσιαν είναι… μυστικός πράκτορας!

Κατηγορία

eri200
Τετάρτη 18/05/2016 – 19:04

kardashian main

Μία ύποπτη σχέση υπάρχει μεταξύ της Κιμ Καρντάσιαν και της διοίκησης του Instagram, του κοινωνικού μέσω δικτύωσης μέσω του οποίου η διάσημη αμερικανίδα τηλεπερσόνα ποστάρει τις περίφημες γυμνές σέλφι της και άλλες προκλητικές φωτογραφίες της.

Σύμφωνα με την αρμόδια υπηρεσία του Ιράν που έχει αναλάβει την «περιφρούρηση» της εγχώριας σιιτικής κουλτούρας και να βάζει φρένο στην επιρροή άλλων εθνών, η Κιμ Καρντάσιαν λειτουργεί ως «πράκτορας» με αποστολή να προωθήσει στις νεαρές ηλικίες που αποτελούν το κοινό της, έναν τρόπο ζωής που αντιτίθεται με το Ισλάμ.

Πώς το πετυχαίνει; Μέσω των γυμνών φωτογραφιών της…

Δημοσίευμα του Vanity Fair αναφέρει ότι εκπρόσωπος της μονάδας ηλεκτρονικού εγκλήματος του Ιράν, κατηγορεί την Καρντάσιαν ότι δουλεύει για το Instagram, ως μέρος μιας περίπλοκης συνωμοσίας «με στόχο τους νέους μας και τις γυναίκες», διαφθείροντας τους με φωτογραφίες που δείχνουν έναν προκλητικό τρόπο ζωής.

«Η Κιμ Καρντάσιαν είναι διάσημο μοντέλο, οπότε ο CEO του Instagram της λέει ”Κάνε αυτό”», υποστήριξε, σύμφωνα με το Vanity Fair ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας του Ιράν που ασχολείται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σε όλο αυτό υπάρχει και οικονομική στήριξη. Το παίρνουμε πολύ σοβαρά», διαβεβαίωσε ο ίδιος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις πριν λίγες ημέρες συνελήφθησαν μοντέλα στο Ιράν, γιατί δημοσίευαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες δίχως μαντήλα.  

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...