Το χαράτσι των ορεινών.Ποιος φταίει;

( Κων/νου Νούλα Ανεξ. Δημοτικού Συμβούλου)

Με καθυστέρηση αρκετών μηνών και αφού οι κάτοικοι των ορεινών περιοχών πλήρωσαν το περιβόητο χαράτσι των πέντε (5) € ανά τετραγωνικό μέτρο,  ο Δήμος Ναυπακτίας διαπίστωσε ότι οι διαχρονικές αναληθείς ανακοινώσεις έπεσαν στο κενό.  Μη μπορώντας να αντέξει την κατακραυγή και πίεση αντιπολίτευσης και κατοίκων,   αναγκάστηκε να πράξει το αυτονόητο.  Να αποστείλει   στον Γενικό Γραμματέα εσόδων έγγραφο, ζητώντας   την  εφαρμογή του Ν. 4152/2013  ΄΄ Εάν διαπιστωθεί, με οποιονδήποτε τρόπο, ότι, με υπαιτιότητα των δήμων, έχουν αποσταλεί στο Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. ανακριβώς τα στοιχεία … ΄΄

Επιτέλους  ο Δήμαρχος κατάλαβε  την δική του αμέλεια με το από 31-1-2014 έγγραφό του. Η Δημοτική Αρχή οφείλει να ζητήσει και  συγνώμη από τους κατοίκους, πράγμα που μέχρι σήμερα δεν το  έπραξε.

Επισυνάπτεται το  έγγραφο του Δημάρχου προς τον Γραμματέα Εσόδων.

 

1

2

3

4

 

 

 

 Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ντροπή κύριε νούλα να μιλάτε εσείς και οι λοιποί δημοτικοί σύμβουλοι ….για την κατακραυγή και την πίεση που άσκεισε η αντιπολίτευση στο θέμα του χαρατσιού των ορεινών χωριών …. !!!!!
    Όλοι σας ήσασταν ανεπαρκείς ….. αδιαφορήσατε επιδεικτικά όταν από τον αύγουστο του 2013 ο σύλλογος του Καταφυγίου διαμαρτυρόταν για την άδικη άυξηση του ΕΕΤΑ …… κανείς σας δεν υποστήριξε το δίκαιο αίτημα των κατοίκων των ορεινών χωριών, κανείς σας δεν έκανε τίποτα …..!!!! Κανείς σας δεν μίλησε μέχρι πρότινως ….. !!!
    υ.γ1: Mας θυμηθήκατε τώρα 2 μήνες πριν τις εκλογές …… ενώ πληρώσαμε ολόκληρο το χαράτσι ;;;; Tι έκανε τόσους μήνες η τρομερή αντιπολίτευση ….. και η τρομερή συμπολίτευση;;;;;Έλεος σταματήστε να μας βλέπετε όλοι σας σαν κουκιά ……
    υ.γ2: Όσο δε για την Δημοτική Αρχή δεν αξίζει ούτε λέξη …. μας έχει δείξει την ανεπάρκεια της !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...