Το Mega αποχαιρετά την Νατάσα Μιχαηλίδου που σκοτώθηκε σε τροχαίο μαζί με την οικογένειά της στην ΕΟ Τρίπολης-Πύργου

Σοκ έχει προκαλέσει στο Mega η είδηση του τραγικού θανάτου της Νάτασας Μιχαηλίδου, η οποία έχασε τη ζωή της μαζί με την οικογένειά της σε τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην Εθνικό Οδό Τρίπολης-Πύργου.

Σύμφωνα με το Mega, η άτυχη γυναίκα εργαζόταν στο εμπορικό τμήμα του τηλεοπτικού σταθμού.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στο 85,5 χιλιόμετρο της εθνικής οδού όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν η ίδια μαζί με τον 43χρονο σύζυγό της και τα δύο μικρά τους παιδιά ξέφυγε της πορείας του, με αποτέλεσμα να πέσει σε γκρεμό 40 μέτρων.

Διαβάστε τη σχετική είδηση:

Κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων, το Μεγάλο Σάββατο, ο Αντώνης Φουρλής αποχαιρέτησε τη Νατάσα εκ μέρους όλων των συναδέλφων του καναλιού, λέγοντας τα εξής:

«Για εμάς τους εργαζόμενους του MEGA είναι μια δύσκολη μέρα η σημερινή, καθώς αποχαιρετούμε πρόωρα μια αγαπητή σε όλους μας συνάδελφο και μητέρα δύο παιδιών, τη Νατάσα Μιχαηλίδου. Μαζί με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Τζωρτζίδη και τα δύο αγοράκια τους χάθηκαν άδικα και πολύ νωρίς, χθες, όλοι μαζί, όταν το αυτοκίνητό τους ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε γκρεμό στον εθνικό δρόμο μεταξύ Τρίπολης και Πύργου. Θα θυμόμαστε πάντοτε τη Νατάσα, που θα λείψει πολύ, ιδιαίτερα στους στενούς συνεργάτες της εδώ».

Πηγή: Το Mega αποχαιρετά την Νατάσα Μιχαηλίδου που σκοτώθηκε σε τροχαίο μαζί με την οικογένειά της στην ΕΟ Τρίπολης-Πύργου [εικόνα] | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/151719#ixzz2zLysJoZR



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...