Τραμπ: Θα καταλάβω από το πρώτο λεπτό αν ο Κιμ είναι σοβαρός

Τραμπ: Θα καταλάβω από το πρώτο λεπτό αν ο Κιμ είναι σοβαρός

«Μοναδική ευκαιρία» να επιτευχθεί μια συμφωνία για τα πυρηνικά με τη Βόρεια Κορέα χαρακτήρισε τη σύνοδο κορυφής με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, λίγο πριν αναχωρήσει από τη Σύνοδο των G7 στον Καναδά για το ταξίδι στη Σιγκαπούρη, όπου θα γίνει η συνάντηση την Τρίτη 12 Ιουνίου.

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι πρέπει να επιτύχει την αποπυρηνικοποίηση της Κορεατικής Χερσονήσου, εκτιμώντας, όπως είπε, τη δουλειά για την προετοιμασία της διάσκεψης που έχει κάνει η Βόρεια Κορέα.

«Είναι μια μοναδική ευκαιρία» η οποία «δεν θα παρουσιαστεί ποτέ ξανά», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου τονίζοντας πως «έχει αληθινά πίστη» πριν από τη συνάντηση αυτή.

«Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να δούμε αν είναι σοβαροί ή όχι; Πιστεύω ίσως από το πρώτο λεπτό», εξήγησε. Ωστόσο, προσπάθησε να μετριάσει τις προσδοκίες λέγοντας ότι υπάρχει μια ισχυρή πιθανότητα να μην προχωρήσει, όμως οι περισσότερες πιθανότητες είναι η όλη διαδικασία να πάρει κάποιο χρόνο.

Τουλάχιστον, πρόσθεσε ο Τραμπ, «θα συναντηθούμε. Θα ιδωθούμε. Και ελπίζω πως θα εκτιμήσουμε ο ένας τον άλλον, και πως θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία».

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/334243-Tramp-THa-katalabo-apo-to-proto-lepto-an-o-Kim-einai-sobaros ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...