Υπόθεση Μαντλίν Μακ Καν: Νέα ανατροπή στις έρευνες

Υπόθεση Μαντλίν Μακ Καν: Νέα ανατροπή στις έρευνες

Κατά τη διάρκεια των διακοπών στην Praia da Luz, στην Πορτογαλία, τον Μάιο του 2007 εξαφανίστηκε από το διαμέρισμα όπου διέμενε με τους γονείς της η μικρή Μαντλίν. Κατά τη διάρκεια των ερευνών μέχρι σήμερα έχουν δαπανηθεί περισσότερα από 11 εκατομμύρια λίρες στις έρευνες για τον εντοπισμό της

Οι έρευνα ξεκίνησαν τον Μάιο του 2011 με εντολές του τότε πρωθυπουργού David Cameron.

Μάλιστα το βρετανικό υπουργείο Εσωτερικών χρηματοδότησε με επιπλέον 154.000 λίρες τη συνέχιση της επιχείρησης για τον εντοπισμό της μικρής Μαντλίν.

Η χρηματοδότηση της έρευνας Operation Grange για τον εντοπισμό της είχε συμφωνηθεί μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Ωστόσο τα επιπλέον κεφάλαια χορηγήθηκαν από το υπουργείο Εσωτερικών μετά από αίτημα της Μητροπολιτικής Αστυνομίας.

«Μετά από αίτηση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, το υπουργείο Εσωτερικών επιβεβαίωσε τη χρηματοδότηση της επιχείρησης Grange μέχρι τα τέλη Μαρτίου 2018». Αυτό ανακοίνωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών.

Η έρευνα έλαβε επιπλέον 85.000 λίρες τον Απρίλιο για να διαρκέσει μέχρι το τέλος αυτού του μήνα από ειδική επιτροπή επιχορηγήσεων. Αλλά μέχρι στιγμής δεν κατάφερε να ανακαλύψει σημαντικές ενδείξεις, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Οι γονείς της μικρής Μαντλίν, Kate και Gerry McCann, έχουν υποσχεθεί να μην εγκαταλείψουν ποτέ την ελπίδα να βρουν την κόρη τους.

Από το 2011 η αστυνομία βοηθά στην αναζήτηση ενδείξεων σχετικά με ότι έγινε το μοιραίο καλοκαίρι.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/303267-Ypothese-Mantlin-Mak-Kan-Nea-anatrope-stis-ereynes ΚΟΣΜΟΣΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...