Φίλιππος Μιχόπουλος: Ποιος είναι ο σύντροφος της Αθηνάς Οικονομάκου;

 Φίλιππος Μιχόπουλος: Ποιος είναι ο σύντροφος της Αθηνάς Οικονομάκου;
Η Αθηνά Οικονομάκου ανήκει σε μια από τις καλύτερες και πιο επιτυχημένες ηθοποιούς τις νέες γενιάς.
Μέσα από την καθημερινή σειρά του Mega, Η Ζωή της Άλλης, κατάφερε να καθιερωθεί και να γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα αλλά και μισητά πρόσωπα της μικρής οθόνης. Η ηθοποιός μέχρι σήμερα δεν ήθελε να μιλάει για την προσωπική της ζωή χωρίς αυτό να σημαίνει πως κρυβόταν ή πως δεν ζούσε τη ζωή της σαν ένα κορίτσι της ηλικίας της. «Δεν θα ανέβω στα τραπέζια να χορέψω λόγω αναγνωρισιμότητας αλλά  τη ζωή μου και τον τρόπο που λειτουργώ δεν τα αλλάζω για κανέναν», έχει πει παλαιότερα σε συνεντεύξεις της.

Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά για την Αθηνά Οικονομάκου. Εδώ και κάποιους μήνες βρίσκεται σε σχέση με τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο και είναι πολύ καλά και ερωτευμένη. Είναι η πρώτη φορά που ναι μεν δεν μιλάει για τη σχέση της ανοιχτά αλλά το ύφος της και τα καταφατικά της νεύματα σε προσωπικές ερωτήσεις – με ονοματεπώνυμο – δίνουν απαντήσεις.

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι 31 ετών, είναι επιχειρηματίας και έχει έναν μικρότερο αδελφό τον Ιάσωνα. Συγκεκριμένα η οικογένεια Μιχόπουλου διατηρούν ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Μυκόνου, το Κιβωτός, στον Ορνό. Για το λόγο αυτό ο νεαρός και γοητευτικός άντρας έξι μήνες το χρόνο βρίσκεται στο νησί των Ανέμων και ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση ενώ το χειμώνα βρίσκεται στην Αθήνα, στα γραφεία τους και ασχολείται επίσης με το ξενοδοχείο. Μάλιστα, η οικογένεια θέλει να επεκταθεί επιχειρηματικά και σε άλλα νησιά των Κυκλάδων.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το περσινό καλοκαίρι στη Μύκονο και από την πρώτη στιγμή όλα έδειχναν πως μεταξύ τους υπάρχει χημεία και μια έλξη… διαφορετική. Η επιμονή του Φίλιππου, η γλυκύτητα του αλλά και το πόσο πολύ αγαπάει και σέβεται τις γυναίκες ήταν κάποια από τα στοιχεία που κέρδισαν την ηθοποιό.

Και το φετινό καλοκαίρι, λοιπόν, η Αθηνά Οικονομάκου θα περάσει τις διακοπές του καλοκαιριού στη Μύκονο, για τρεις μήνες. Η ηθοποιός έχει πολύ ανάγκη από διακοπές και ξεκούραση γιατί όπως δήλωσε τον χειμώνα κουράστηκε πολύ και πέρασε υπερκόπωση. «Είχα εφτά χρόνια να κάνω διακοπές, έκανα θέατρο και καθημερινή σειρά επί μια πενταετία, έφτασα στα όριά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι και ευχόμαστε να είναι πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...