Φορτσάρει η Εθνική

Όλο κι ανεβαίνουν οι ρυθμοί στις προπονήσεις της Εθνικής ενόψει Κολομβίας, με τον Σάντος να ‘χει τους πάντες στη διάθεσή του. Οι σκέψεις του για τη σύνθεση της ενδεκάδας και το δίλημμα στην επίθεση. Δίχως απρόοπτα και με τις καλύτερες δυνατές προοπτικές συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής για την πρεμιέρα του Μουντιάλ με την Κολομβία.  Την Τετάρτη η προπόνηση της «γαλανόλευκης» διεξήχθη σε πραγματικό… καλοκαίρι, εν αντιθέσει με τις προηγούμενες ημέρες όπου η βροχή είχε κάνει έντονα την εμφάνισή της. Ο Φερνάντο Σάντος για ακόμη μια μέρα είδε τους πάντες να συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα και να μην έχει κανένα «πονοκέφαλο». 

Το κυρίως ενθαρρυντικό μήνυμα έρχεται απ’ τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο που δείχνει πως έχει αφήσει πίσω του για τα καλά το πρόβλημα τραυματισμού. Εφόσον συνεχίσει σε αυτό το τέμπο, τότε θα δώσει το «παρών» με τους Κολομβιανούς. 

Ήδη πάντως ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως σιγά-σιγά καταλήγει σε κάποια πρόσωπα που σκέφτεται να παρατάξει ενόψει του αγώνα με τους Λατινοαμερικάνους. Λογικά ο Καρνέζης προσανατολίζεται για κάτω απ’ την εστία, με τον Τοροσίδη δεξιά, τον Χολέμπας αριστερά και τους Μανωλά, Σωκράτη στο κέντρο της άμυνας. Αν τυχόν ο στόπερ της Ντόρτμουντ θεωρηθεί πως δεν είναι έτοιμος, τότε φαβορί γίνεται ο Μόρας. 

Ο Σάντος δείχνει να ‘χει στο μυαλό του να βάλει στην τριάδα του άξονα τον Κονέ, μαζί με τους «σίγουρους» Μανιάτη, Κατσουράνη. Ο Σαλπιγγίδης φαίνεται να έχει το προβάδισμα για την δεξιά πλευρά της επίθεσης, λόγω και των ανασταλτικών του προσόντων, ο Σαμαράς στο άλλο «φτερό» και το δίλημμα για την γραμμή κρούσης είναι ανάμεσα σε Γκέκα και Μήτρογλου, με τον πρώτο να παίρνει φανέλα βασικού στη χθεσινή προπόνηση.

sport-fm.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...