Φράγμα των Αχυρών: Αποκλειστικές από τον τόπο του ατυχήματος

Σοβαρό εργατικό ατύχημα είχαμε σήμερα το μεσημέρι 27/3/2014 στο Φράγμα των Αχυρών, όταν  πλάκα από τσιμέντο έπεσε και καταπλάκωσε εργάτες που εκτελούσαν εργασίες που είχαν να κάνουν με τη ρίψη υγρού τσιμέντου, σε σήραγγα που κατασκευάζονταν στο πλαίσιο των εργασιών για το φράγμα.
Τραγικός απολογισμός του ατυχήματος ένας νεκρός και δύο τραυματίες.
Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, αστυνομικές δυνάμεις από Αμφιλοχία, Κατούνα και Αγρίνιο αλλά και Πυροσβετικά οχήματα, ενώ βοήθεια έφτασε και από ειδικό διασωστικό όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου και πλήθος κόσμου από τα γύρω χωριά.
Δυστυχώς όμως ένας από τους εργάτες θάφτηκε πραγματικά κάτω από την πλάκα που κατέρρευσε πέφτοντας σε τσιμέντο ταχείας πήξεως και σίδερα και έτσι έχασε  τη ζωή του, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των συναδέλφων του να τον βοηθήσουν, ενώ ζωντανοί ανασύρθηκαν δύο εργάτες που είχαν επίσης εγκλωβιστεί.
Η πυροσβεστική και οι διασώστες κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες και έτσι μπόρεσε, πραγματικά την τελευταία στιγμή και ανέσυραν την σωρό του άτυχου εργάτη μέσα από το μπετόν.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαμε στο katounanews από τους κατοίκους της περιοχής που έσπευσαν αμέσως στον μοιραίο τόπο του ατυχήματος, οι σκηνές που αντίκρυσαν ήταν ιδιαίτερα σκληρές.
Πληροφορίες λένε πως οι δύο τραυματίες  βρίσκονται στο νοσοκομείο, ο ένας 43χρονών, με πρόβλημα στα μάτια εξαιτίας του τσιμέντου που πήγε να τον πλακώσει ενώ ο άλλος έχει  πάθει κάποιο τραύμα στο πόδι από κάποιο σίδερο που τον διαπέρασε.
Ο 44χρονος άτυχος εργάτης που έχασε τη ζωή  του με τον πιο τραγικό τρόπο ήταν από την περιοχή του Αγρινίου.

http://katounanews.blogspot.gr/

φωτο3 φωτο2 φωτο 1



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...