Φρίκη: Σκότωσαν και τεμάχισαν έγκυο για να μην γεννηθεί το παιδί της (Εικόνες)

Φρίκη: Σκότωσαν και τεμάχισαν έγκυο για να μην γεννηθεί το παιδί της (Εικόνες)

φρικη

Τεμαχισμένο και πεταμένο στην άκρη ενός δρόμου βρέθηκε το σώμα μιας γυναίκας σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η γυναίκα, ήταν οκτώ μηνών έγκυος και θα αποκτούσε αγόρι. Το πτώμα βρέθηκε στην πόλη Hyderabad στην Ινδία. Η αστυνομία προσπαθεί τώρα να ταυτοποιήσει τα στοιχεία της γυναίκας, η οποία θεωρούν ότι σκοτώθηκε για να την εμποδίσουν να γεννήσει.

Ο αναπληρωτής διευθυντής της αστυνομίας, Vishwa Prasad, δήλωσε: “Φαίνεται ότι κάποιος που δεν ήθελε να γεννηθεί το μωρό είναι πίσω από τη δολοφονία”.

Το πτώμα ανακαλύφθηκε από τους άνδρες καθαριότητας και τα μέρη του σώματος της στάλθηκαν στο νοσοκομείο για αυτοψία, όπου ανακαλύφθηκε η εγκυμοσύνη. Η αστυνομία εξετάζει τώρα υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, καθώς πιστεύεται ότι η έγκυος γυναίκα δολοφονήθηκε σε άγνωστη τοποθεσία πριν το σώμα της, το οποίο ήταν σε αποσύνθεση, τεμαχιστεί σε “πολλά κομμάτια”.

Υπολογίζεται ότι η γυναίκα ήταν περίπου 30 ετών. Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τα ρούχα της γυναίκας σε μια προσπάθεια να αναγνωριστεί και κάλεσε όλους τους γιατρούς, τους μαιευτήρες και τους γυναικολόγους που έχουν εξετάσει κάποια γυναίκα που ταιριάζει με αυτή την περιγραφή για να καλέσουν σε κάποιο αστυνομικό τμήμα.

1

 

2

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/319795-PHrike-Skotosan-kai-temachisan-egkyo-gia-na-men-gennethei-to-paidi-tes-Eikones ΚΟΣΜΟΣΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...