Φρίκη: Σκότωσε ζευγάρι και έφαγε το πρόσωπο του άντρα

Κόμπο στο στομάχι προκάλεσε ακόμα και σε έμπειρους εγκληματολόγους το απίστευτο έγκλημα που σημειώθηκε στη Φλόριντα των ΗΠΑ με τη δολοφονία ενός ζευγαριού από νεαρό άνδρα τον οποίο συνέλαβαν.

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως ο δράστης έχει δαγκώσει σε διάφορα σημεία το πρόσωπο του ενός θύματος.

Οι αστυνομικοί υπέστησαν σοκ από το θέαμα που αντίκρισαν, καθώς σπάνια έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με κάτι τόσο αποτρόπαιο και φρικιαστικό. Δράστης φέρεται να είναι ο 19χρονος σπουδαστής, Όστιν Χαρούφ, ο οποίος δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν την αστυνομία.

Ο νεαρός επιτέθηκε και σκότωσε την 53χρονη Μισέλ Μάισον και τον 59χρονο Τζον Στίβεν. Η αστυνομία πιστεύει ότι βρισκόταν υπό την επίρρεια παραισθησιογόνων ναρκωτικών και αναμένει την έκθεση της ειδικής υπηρεσίας, προκειμένου να βρει την άκρη του νήματος.

Πριν το έγκλημα, ο 19χρονος βρισκόταν στο σπίτι της οικογένειάς του, όπου είχαν δειπνήσει όλοι μαζί. Μετά από 45 λεπτά, επιτέθηκε στο ζευγάρι, προκαλώντας ένα από τα πιο φρικιαστικά εγκλήματα των τελευταίων μηνών. «Το πρώτο πράγμα που εξετάσαμε στο σημείο του εγκλήματος, ήταν να διαπιστώσουμε το κίνητρο του δράστη. Στην περίπτωση αυτή, δεν καταφέραμε. Απλά, δεν γνωρίζουμε», δήλωσε ο υπεύθυνος της έρευνας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, το ζευγάρι δέχθηκε την επίθεση του 19χρονου στο γκαράζ της οικίας τους. Ο άνδρας πάλεψε με το αγόρι, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς είχε απέναντί του έναν νεαρό άνδρα, που ασχολιόταν με την πάλη και το ποδόσφαιρο. Ο Χαρούφ μαχαίρωσε μέχρι θανάτου το ζευγάρι. Ένας γείτονας που αντιλήφθηκε το συμβάν κάλεσε την αστυνομία.
 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...