Χάλκεια:Γενική συνέλευση για να αποτρέψουν την αδειοδότηση μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Βιντεο

Απουσία Δήμου Ναυπακτίας – Περιφέρειας 

Αναμένονται εξελίξεις και κινητοποιήσεις από τους κατοίκους. 

-Ψήφισμα των προέδρων και το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο 

Οι κάτοικοι της Χάλκειας ξανά αντιμέτωποι με μια εταιρία η οποία θέλει να κατασκευάσει σε περιοχή της Γαβρολίμνης μονάδα παραγωγής ενέργειας από μεθάνιο. Για τον λόγο αυτό ο πρόεδρος της κοινότητας Γαβρολίμνης  Κωστής Δεληγιάννης πραγματοποίησε γενική συνέλευση των κατοίκων αλλά και προέδρων των γύρω χωριών στο πρώην δημαρχείο Χάλκειας.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Γαβρολίμνης  παρουσίασε στους παρευρισκόμενους τις ενέργειες που κάνει εταιρία για να λάβει άδεια κατασκευής της συγκεκριμένης επιχείρησης στην περιοχή και πρότεινε να  συζητηθεί  όσο είναι νωρίς το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας  καθώς σε συνεργασία με τους προέδρους των χωριών της Χάλκειας να βγει ένα κοινό ψήφισμα-ανακοίνωση.Κοινή  ήταν και άποψη των προέδρων των γύρω χωριών που παρευρέθηκαν.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν οι πρόεδροι των κοινοτητών κ. Δεληγιάννης(Γαβρολίμνης), ο κ. Βαλμάς (Κάτω Βασιλική), ο κ. Γεωργούλας (Άνω Βασιλική) και ο κ. Καλαβρουζιώτης (Καλαβρούζα), επίσης παρευρέθηκαν κάτοικοι του τέως Δήμου Χάλκειας και επιχειρηματίες τις περιοχής.   Αρνητικά σχολιάστηκε η απουσία του Δήμου Ναυπακτίας και της περιφέρειας  για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...