Χέντερσον: «Στο DNA της Λίβερπουλ τα ευρωπαϊκά τρόπαια»

Χέντερσον: «Στο DNA της Λίβερπουλ τα ευρωπαϊκά τρόπαια»

Τζόρνταν Χέντερσον και Βίρτζιλ Φαν Ντάικ εκπροσώπησαν τους παίκτες της Λίβερπουλ στη συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Σαββάτου (26/5, 21.45) με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Άγγλος μέσος εξήγησε πώς μπορεί η Λίβερπουλ να “πληγώσει” τη Ρεάλ και ανέφερε ότι η ομάδα του μπορεί να σηκώσει την κούπα του Champions League.

Η συνέντευξη Τύπου του αρχηγού της Λίβερπουλ:

– Για το πώς αισθάνεται που ακολουθεί τα βήματα του Στίβεν Τζέραρντ, τελευταίου αρχηγού της Λίβερπουλ όταν η ομάδα πήρε ευρωπαϊκό τρόπαιο:

“Νιώθω καλά, αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με εμένα. Έχει να κάνει με την ομάδα για να δημιουργήσουμε τη δική μας ιστορία. Τα έχουμε καταφέρει φανταστικά για να φτάσουμε ως εδώ. Θέλουμε όμως να κάνουμε ένα ακόμη βήμα, για να μας θυμούνται για τους σωστούς λόγους, δηλαδή για την κατάκτηση του Champions League”.

– Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν μερικοί οπαδοί για να ταξιδέψουν στο Κίεβο:

“Είναι προφανώς απογοητευτικό. Είναι δύσκολο γι’ αυτούς να έρθουν εδώ. Απογοητεύτηκα που δεν θα μπορέσουν να έρθουν. Μακάρι να βρουν εναλλακτική. Ακόμα όμως και να μην τα καταφέρουν, είμαι σίγουρος ότι θα μας στηρίξουν από το Λίβερπουλ”.

– Για την ικανότητα της Ρεάλ να βρίσκει τρόπο να νικά στα παιχνίδια:

“Όλα μπορούν να γίνουν σε ένα ματς και ειδικά σε έναν τελικό Champions League. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Ξέρουμε ότι η Ρεάλ είναι φανταστική ομάδα, όπως επίσης ξέρουμε ότι κι εμείς είμαστε καλοί. Πρέπει να αποδώσουμε με τον τρόπο που μπορούμε. Πιστεύω ξεκάθαρα ότι αν το κάνουμε αυτό, μπορούμε να πληγώσουμε τη Ρεάλ”.

– Για το στυλ ποδοσφαίρου που ακολουθούν Κλοπ – Ζιντάν:

“Δεν μπορώ να συγκρίνω, γιατί δεν ξέρω ακριβώς αυτό του Ζιντάν. Όσο για τον δικό μας προπονητή, είμαστε προνομιούχοι που είμαστε παίκτες του, καθώς έχουμε μάθει πολλά. Όλα αυτά που έχει κάνει από τότε που ήρθε στην ομάδα, είναι απίθανα”.

– Για την επιρροή από τους οπαδούς:

“Οι οπαδοί μας είναι τεράστιο κομμάτι αυτού του συλλόγου. Είμαι σίγουρος ότι και η Ρεάλ θα έχει κι αυτή πολλούς οπαδούς. Είμαι σίγουρος ότι οι δικοί μας οπαδοί θα δημιουργήσουν ατμόσφαιρα όμοια με του Άνφιλντ”.

– Για το αν η Λίβερπουλ πήρε μαθήματα από την ήττα στον τελικό του Europa League το 2016:

“Ήταν δύσκολο το γεγονός ότι δεν κατακτήσαμε το Europa League, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την εμπειρία στον τελικό με τη Ρεάλ. Είχαμε πληγωθεί εκείνη τη νύχτα, αλλά μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως κίνητρο. Είναι σημαντικό να κατακτάμε τρόπαια και μπορούμε να ξεκινήσουμε από αύριο να κατακτήσουμε ένα ακόμη”.

– Για τις πιθανότητες να κατακτήσει η Λίβερπουλ το τρόπαιο:

“Αυτή η ομάδα έχει κατακτήσει ευρωπαϊκά τρόπαια και είναι στη DNA της. Βαδίζουμε στο σωστό δρόμο”.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/332981-CHenterson-Sto-DNA-tes-Liberpoyl-ta-eyropaika-tropaia ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...