Χαλάει πάλι ο καιρός – Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Χαλάει πάλι ο καιρός - Έρχονται βροχές και καταιγίδες
Χαλάει και πάλι το σκηνικό στον καιρό, υπενθυμίζοντάς μας πως ο χειμώνας δεν έφυγε ακόμη. Βροχές, καταιγίδες και κατά τόπους χιονοπτώσεις θα συνθέσουν το σκηνικό του καιρό από την ερχόμενη Κυριακή και μέχρι την Τετάρτη.

Κυριακή 8 Μαρτίου
Καιρός: Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά και νότια κυρίως θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Χιονοπτώσεις στα ορεινά κυρίως της βόρειας και κεντρικής χώρας αλλά και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης (ενδεικτικό υψόμετρο 300μ). Τα φαινόμενα που κατά τόπους θα είναι έντονα από το απόγευμα βαθμιαία θα ασθενήσουν.
Άνεμοι: Στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Στα υπόλοιπα βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δευτέρα 9 Μαρτίου
Καιρός: Στη δυτική και βόρεια χώρα νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά και από τις βραδινές ώρες σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής Στερεάς και της Πελοποννήσου. Σποραδικές καταιγίδες στα νότια κυρίως θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα.
Άνεμοι: Στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο βόρειο Αιγαίο πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τρίτη 10 Μαρτίου
Καιρός: Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά. Σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά και νότια κυρίως θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Εξασθένηση των φαινόμενων στα ηπειρωτικά τις βραδινές ώρες.
Άνεμοι: Στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός τις νυχτερινές και τις πρωινές ώρες.

Τετάρτη 11 Μαρτίου
Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά αλλά και μεγάλα διαστήματα βελτίωσης. Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στα νότια κυρίως θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός τις νυχτερινές και τις πρωινές ώρες. Πέμπτη 12-03-2015 Καιρός: νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά. Σποραδικές καταιγίδες στα νότια κυρίως θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...