Χανιά: Διαγωνισμός για τον καλύτερο κήπο και το πιο «πράσινο μπαλκόνι»

bb
Χανιά: Διαγωνισμός για τον καλύτερο κήπο και το πιο «πράσινο μπαλκόνι»
Ο δήμος Χανίων έχει θεσπίσει ετήσιο διαγωνισμό κήπων και μπαλκονιών, στο πλαίσιο του οποίου βραβεύει και επαινεί τις προσπάθειες δημιουργίας και συντήρησης καλαίσθητων ιδιωτικών χώρων πρασίνου.

Το Τμήμα Περιβάλλοντος και Πρασίνου του δήμου για τον εορτασμό της 5ης Ιουνίου – Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, καλεί τους δημότες, που έχουν στολισμένο το μπαλκόνι τους με φυτά και λουλούδια, ή που έχουν στις οικίες τους κήπο, να συμμετέχουν στο διαγωνισμό με σύνθημα «Φυτεύω υιοθετώ, προστατεύω τον δημόσιο χώρο του δήμου μας» για τον «καλύτερο κήπο» και το πιο «πράσινο μπαλκόνι» στα όρια του δήμου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά και να δηλώσουν  συμμετοχή, στα τηλέφωνα 28213/41633-34 και 28213/41770 (δηλώνοντας το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνο επικοινωνίας και τη διεύθυνσή τους) έως την Τρίτη 27/5/2014.

Για την αξιολόγηση των μπαλκονιών και των κήπων έχει συσταθεί επιτροπή, η οποία θα επισκεφθεί τα σπίτια όλων των συμπολιτών μας, που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό, για να ελέγξει και να αξιολογήσει τις αιτήσεις τους.

Βραβεία και τιμητικοί έπαινοι θα δοθούν κατά τη διάρκεια τελετής, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Χανίων για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014, στον Δημοτικό Κινηματογράφο ”ΚΗΠΟΣ’.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...