Χιλιάδες κόσμου έζησαν την εμπειρία του Legion Run με τον ΟΠΑΠ

Χιλιάδες κόσμου έζησαν την εμπειρία του Legion Run με τον ΟΠΑΠ

Περισσότεροι από 2.000 συμμετέχοντες και 3.000 θεατές έζησαν και φέτος την αξέχαστη εμπειρία του Legion Run στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο.  Ο κορυφαίος αγώνας αντοχής, προκλήσεων και συνεργασίας στον κόσμο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Μάϊου 2018 για δεύτερη συνεχή χρονιά με μεγάλο χορηγό τον ΟΠΑΠ. Με σύνθημα #ZiseTinEmpeiria, ο ΟΠΑΠ έδωσε βροντερό παρών συμμετέχοντας στον αγώνα με μία ομάδα 100 ατόμων.

1
Το εμπόδιο ΟΠΑΠ COLOSSUS 2.0

Για τις ανάγκες του αγώνα, ο Ιππόδρομος Αθηνών είχε μετατραπεί σε στίβο μάχης με 23 εμπόδια συνολικά. Ανάμεσα σε αυτά ξεχώρισε το νέο εμπόδιο-πρόκληση, ΟΠΑΠ Jump,  που απαιτούσε αναρρίχηση σε τείχος ύψους 4 μέτρων και άλμα σε ένα μεγάλο airbag δίνοντας μια άλλη διάσταση στο τέλος της διαδρομής! Φυσικά, ο στίβος μάχης περιλάμβανε, και φέτος, το επιβλητικό ΟΠΑΠ COLOSSUS 2.0. καθώς και το «ανανεωμένο» ΟΠΑΠ old pilum.

1
Συμμετέχοντες στο εμπόδιο ΟΠΑΠ Jump

Όλοι οι «λεγεωνάριοι» – ανεξαρτήτως εμπειρίας, φυσικής κατάστασης και σωματικής ικανότητας – επιστράτευσαν δύναμη, εφευρετικότητα και ομαδικό πνεύμα με ένα κοινό στόχο: Να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία! Ο ΟΠΑΠ βρισκόταν δίπλα τους σε όλη τη διάρκεια της προσπάθειάς τους φροντίζοντας να επιτύχουν το στόχο τους. Η γυμνάστρια Δήμητρα Χαρίλαου προετοίμαζε τους συμμετέχοντες πριν τον αγώνα μέσω ενός Warm Up Session, ενώ μέσω του «Ηuman Laundry» όλοι μπορούσαν να απολαύσουν ένα πρωτότυπο ντους μετά την προσπάθειά τους.

1
Συμμετέχοντες στο εμπόδιο OΠΑΠ old pilum
2
H ομάδα του ΟΠΑΠ στη γραμμή της εκκίνησης

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/331112-CHiliades-kosmoy-ezesan-ten-empeiria-toy-Legion-Run-me-ton-OPAP ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...